Aiheittain

maanantai 14. tammikuuta 2019

Oulu, Helsinki, missä seuraava

Olen usean päivän ajan seurannut Oulun raiskaussumaa, jossa tekijät ovat ulkomaalaisia. Saalistus näyttää olleen hyvin systemaattista. Helsingissa tapahtuneet raiskaukset eivät tulleet yllätyksenä, sillä sitä olen uumoillut jo hetken aikaa. Oulun tapauksen tekee surulliseksi myös se, että yksi uhreista on menehtynyt. Luottoluokitukseni poliisiin meni, sillä he ovat systemaattisesti vaienneet tuosta surullisesta tapauksesta.

On pitkään ollut tiedossa, että tulijat syyllistyvät raiskauksiin helposti ja heidän määräänsä nähden prosentit ovat todella suuret. Yleisesti heidän kulttuurissaan nainen on vain himojen tyydyttäjä, halusi sitä tai ei. Erityisesti, myös muualla, on saaliina olleen nimenomaan nuoret tytöt. Maksamme nyt laskua sinisilmäisyydestä, jota päättäjämme ovat aktiivisesti harjoittaneet ja kehoittaneet meitä tottumaan monikulttuurisuuteen, mutten minä ainakaan ole halunnut noita kulttuureita tänne.

Netti ei ole ainoa saalistuspaikka vaan yleisesti tulijat notkuvat kauppakeskuksissa ja itsekin olen joutunut varmistamaan selustani vieraillessani tuossa isossa kaupungissa ja sen kauppakeskuksessa, jossa on lääkäriasema sekä Helsingin rautatieasemalla, mutta siitä on jo 17 vuotta, joten tämä ei ole uusi ilmiö. Kauppakeskuksissa kerääntymispaikkoja ovat isot aulatilat sekä portaiden lähialue. Tosin tulijat huomaa helposti, sillä heidän ylläpitämä basarimainen melu kuuluu kauas.

Mikä noissa kulttuureissa on päättäjien mielestä niin viehättävää, että sitä pitää tänne roudata. Etenkin, kun monen pakolaistatus on vain pelkkää valhetta. Juuri hiljan haastateltiin Pansion vokissa afgaanipakolaisia, jotka kertomansa mukaan olivat suuressa vaarassa. Tosin erään tiedon perusteella ovat elämänsä viettäneet Irakissa, mutta ainahan heidän tarinansa ovat väritettyjä. Haastattelussa tulikin sitten eteen yllättävä lause, jossa pojat toivoivat Suomen kansalaisuutta, jotta voisivat vierailla Afganistanissa tapaamassa sukulaisia. Afganistaniassa on ollut henki vaarassa, mutta uuden kansalaisuuden myötä siellä voi vierailla turvallisesti? Katsoisin, että tänne tulemisen perusteet ovat ihan toiset. Perusteluissa on välähtänyt työntekijäpula, mutta kun tiedetään jo vanhastaan, että tulleista somalaleista on työllistynyt noin 15 %, niin en usko uuden tulijalauman työllistyvän sen paremmin.

Raiskaus on mielestäni rikoksista iljettävin, sillä siinä ihminen pakotetaan vastoin tahtoaan yhdyntään, joka pitäisi olla yhteisymmärryksessä suoritettu miellyttävä akti. Lisäksi sen iljettävyyttä lisää se, että tekijä syyllistää uhrinsa tai jopa uhkaa, jos jollekin kertoo. Tässä tarvitaan mielestäni melkoinen ryhtiliike, sillä uhri on aina uhri, eikä hänellä ole ollut mitään mahdollisuutta puolustautua. Harvalla naisella on niin paljon voimia, että siihen pystyisi ja lapsella ei tasan varmasti ole vaadittavaa voimaa.

Rangaistukset seksuaalirikoksista ovat lievät jan kansalaisten oikeustajun vastaiset, sillä verottajan kusettamisesta saa paljon rankemmat tuomiot ja niitä ei edes anneta ehdollisina, käsittääkseni. Raiskaus pilaa uhrin elämän täysin ja kärsimykset voivat jatkua vuosikymmeniä. Siinä ei pari kuukautta ehdollista ole rangaistus lainkaan vaan pelkkä päähän silittely ja sormen heilutus eli älä tee tätä enää. Mielestäni alin rangaistus tulee olla kolme vuotta ehdotonta aikuisen kohdalla ja lapsen raiskauksesta viisi vuotta ehdotonta.

Ulkomaalaisen palauttaminen on turhan hankalaa ja myöntäähän viraomaistahokin sen, että maassamme hilluu iso joukko laittomasti, joita tietyt yhteisöt suojelevat. Kun kielteinen päätös on annettu, niin mielestäni maasta poisto täytyisi panna heti täytäntöön. Mielestäni myös tuo valituskierre näyttää loputtomalta ja silkalta verovarojen tuhlaamiselta. Olen keskuksen kannalla eli paikan, josta ei poistuta ennen kuin henkilöllisyys ja tarinoiden todenperäisyys on vahvistettu. Kannatan myös kansalaisuuden peruuttamista rikostapauksissa ja pikaista maasta poistamista. Olen jopa tullut siihen tulokseen, että tuomion julistamisen jälkeen tulisi tehdä palautus, eikä istuttaa heitä veronmaksajien kustanuksella vankiloissa, joissa on paremmat olosuhteet kuin vanhainkodeissa.

Ensinnäkin toivon, että uhrit eivät salaisi tapahtumia vaan kertoisivat totuuden. Toiseksi vanhemmat ja opettajat saisivat käsitellä, että ulkomaalaiset saalistat niin netissä kuin kohtaamispaikoilla. Itsestä on alkanut tuntua siltä, että tämän homohypetyksen yhteydessä on selksuaalivalistus vajonnut kansakoulun tasolle, jossa opettaja kyllä kävi läpi raskauden ja synnytyksen, mutta ehkäisy piti itse lukea kirjasta ja kahden ensiksi mainitun asian läpikäytyään opettaja siirtyikin sitten sujuvasti liikennevalistukseen.

Itsestä tunttuu siltä, että nyt paljastuneet ovat vain jäävuoren huippu. Paljonko on tapahtunut muualla ja kuinka paljon?

2 kommenttia:

 1. Tässä pitää nostaa iso meteli valtamedian roolista näiden salailussa. On täysin mahdollista, että esimerkiksi Hesarin toimituksessa ollaan oltu täysin perillä tästä ilmiöstä jo 20 vuotta.

  Ja mitä media on tehnyt? Natsitellut kaikkia varoittelijoita ja vaatinut nettisensuuria - sitä vastuullisempaa sananvapautta.


  t: Viistoontunut Stadilainen

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Viistoontunut Stadilainen!

  Totta, valtamedia on pitänyt asioita pimennossa jo vuosi kymmeniä ja tuskin kuplastaan ulos tulevat. Niin poliitikot kuin mediakin ovat olleet ahkeria heiluttamaan natsilippua ja viskelemään rasistikortteja.

  VastaaPoista