Aiheittain

maanantai 26. elokuuta 2019

Sokka irti

Luin tyrmistyneenä sisäministeri Ohisalon lausumia turvapaikan hakemisesta, joka on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle. Tällaista ei voi odottaa kuin vihreässä kuplassa elävältä. Iltalehden koko haastattelu oli faktakysymyksiä, joihin Maria tyttönen  sitten veti ympäripyöreät nolla eli vastamatta oikeastaan mihinkään kysymykseen. Nyt tulee kyllä lainailtua urakalla.

1. lainaus kysymykseen onko parittomat ja kielteisen päätöksen saaneet turvallisuus uhka: "Keskeistä on se, ettei tänne synny varjoyhteiskuntia, eli että tietäisimme mahdollisimman hyvin, keitä täällä on. Humanitäärisen suojelun poistaminen viime hallituskaudella on yksi asia, joka on tuottanut paperittomuutta." Ensinnäkin meillä on yli kaksituhatta paperitonta ja vaan harmaa käsitys, että kuinka paljon on maan alla. Yltiöhumanistusuus on tuon 2015 invaasion perimmäinen syy ja Migrissä uskottiin kaikenlaisia tarinoita, joten maassamme on elätettävänä suur määrä kielitaidottomia, kouluttamatonta ja väärillä arvoilla varustettuja ihmisiä.

2. lainaus kysymykseen, että humanitäärisen maahanmuuton seurauksena Suomeen tulleet syyllistyvät selvästi muuta väestöä useammin raiskauksiin: "Kuten sanottu, turvapaikan hakeminen on perusoikeus. Mikä on vaihtoehtona sille, että ihmiset eivät voisi hakea turvapaikkaa Suomesta. Suomi ei voi lähteä rikkomaan kansainvälisiä sopimuksia." Nyt ei Maria tyttönen vastannut lainkaan kysymykseen vaan lakaisi ongelman maton alle. Viime vuosien aikana on raiskauksista suuri osa tehty tuontitavaran voimin ja tähän syyllistyvät niin pitkään kuin lyhyen aikaakin Suomessa asuneet.

3. lainaus kysymystä myöten: "Sanoitte samassa Ylen haastattelussa toivovanne, että kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat voisivat jatkossa saada oleskeluluvan työn perusteella. Eikö tämä vesitä koko turvapaikkajärjestelmän idean, jos siihen luodaan tällainen takaportti?" Ja vastaus tähän: "Tämä on eurooppalaisittain tunnistettu asia, ja olen keskustellut siitä muiden EU-maiden sisäministerien kanssa. Hallitusohjelman kirjaus lähtee siitä ajatuksesta, että me tarvitsemme Suomessa ulkomaista työvoimaa." EU-herrat ovat pihalla kuin puutarhatontut tulijoiden todellisuuden suhteen ja tähän Maria tyttönen nyt luottaa suuressa uskossa, että päätökset ovat oikeita. Tulijat eivät ole työllistyneet juurikaan ja koulutuksen laitakin on vähän niin ja näin. Vasta kun Suomen työttömät on työllistetty voidaan ryhtyä haikailemaan ulkomaalaisen työvoiman perään, mutta korostan sitä, että koulutetun työvoiman haikailuun.

4. lainaus kysymykseen, että eikö helpotukset turvapaikan hakuun ole vetovoimatekijä: "Turvapaikan hakeminen on perusoikeus maailmanlaajuisesti. Prosessin täytyy olla kunnossa, jotta perusoikeudet toteutuvat. Enempää en tuohon pysty ottamaan kantaa." Perusoikeus se ei ole, sillä suurin osa tulijoista on elintasosurfareita ja todelliset turvapaikan hakijat odottavat yhä leireillä eli lapset ja naiset. Nythän tulijoista 90 % oli ja on miehiä. Kuten huomaatte, niin vastausta kysymykseen ei nytkään saatu.

5. lainaus kysymystä myöten: "Suomessa riittää esimerkiksi seksuaalirikollisia omasta takaa. Mitä järkeä on pahentaa ongelmaa ottamalla tänne lisää ihmisiä maista, joiden kansalaiset tutkitusti syyllistyvät seksuaalirikoksiin kantaväestöä enemmän? Ja vastaus tähän: "Kuten sanottua, minusta tämä ongelma on kaikkinensa vakava ja siihen täytyy löytää keinot, kuten poliisin resurssien lisääminen ja sosiaalista tukea uhreille." Jo on tytöllä harhaoppiset ajatukset. Ei poliisien resurssit auta yhtään kun tulija päättää tarpeiden ajankohdan koittaneen ja tuo uhrien sosiaalinen tuki on mitätöntä tässä maassa, joten sen perään on turha huokailla. Loppukaneetiksi Maria tyttönen vielä sanoi: "Emme voi olla maa, josta turvapaikkaa ei voi hakea." Kyllä me voimme ja toivottavasti pian, sillä seuraava invaasio vaanii jo oven takana ja meritaksiliikenne tuo elintasosurfareita liukuhihnatyyliin.

Tässä pieni raapaisu vihreän kuplan tuotoksista. Koko artikkelin voit käydä lukemassa https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/58fddc94-a6a7-4c09-b852-6ae22add7f9c

Itse mietin myös, että alkaako joku toimittelija herätä, sillä kysymykset ovat kohdallaan.

5 kommenttia:

 1. Käsittämätöntä semanttista sekoilua. Kuka tai mikä turvapaikan hakemisen on kieltänyt tai estänyt? Myönnetäänkö sellaista hakemuksen perusteella, on tietysti kokonaan eri juttu. Elintasosurffareiden perusteettomat hakemukset voidaan hyvin, ja ne pitääkin hylätä. Hakemuksen hylkäämiseen pitäisi liittyä automaattinen karenssiaika, jona ei uusia hakemuksia oteta edes vastaan. Ja koko valitusrumba ja sen aikana täällä notkuminen pitää saada loppumaan tyystin.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys J. Jörgensen!

  Olen kanssasi samaa mieltä. Tuo ikuinen valiturumba pitäisi saada loppumaan.

  VastaaPoista
 3. Minä alan epäillä, että Ohisalo on sipilöivien kepuleiden kosto vääriäänestäneille suomalaisille.

  Alkaa pian kepuli sipilöintikin vaikuttaa tolkun hommalta.

  VastaaPoista
 4. Oikeassahan tuo Huti-Maisa oli siinä, että turvapaikan hakeminen on todellakin olemassaolevien (eikä keksittyjen) kansainvälisten sopimusten takaama ihmisoikeus.

  Huti-Maisalta jäi mainitsematta, että juurikin niiden sopimusten mukaan turvapaikkaa ei ensinnäkään ole mikään pakko myöntää.
  Toiseksi pakolaisen satus on tarkoin määritelty ja edellyttää henkilökohtaista vainoa.
  Esim. sota ei riitä perusteeksi pakolaisstatukselle, vaikka meillä kansallismielistenkin leirissä moni niin luulee.

  Kolmanneksi turvapakanhakijaa ei ole mikään pakko päästää lonnimaan paikanhakumaassa, vaan hänet voidaan internoida prosessin ajaksi.
  Erityisesti tämä tulee kyseeseen tapauksissa, joissa turvapaikanhakijan todellista henkilöllisyyttä ei tiedetä.

  Eli tiivistäen:
  Suomesta saa tulla hakemaan turvapaikkaa.
  Sitä ei ole mikään pakko antaa, eikä näille vuoden 2015 invaasion läpsyttelijöille olisi pitänytkään, koska kriteerit eivät täyttyneet yhdenkään kohdalla.
  Nekin joilla on perusteita turvapaikalle voivat odottaa päätöstä VOKissa, josta heitä ei tarvitse päästää kaduille kävelemään.

  Tämä kaikki on kirjattu juuri niihin Huti-Maisan korostamiin kansainvälisiin sopimuksiin, jotka hän tuntuu lukeneen vähän hutaisten.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys KKi ja Qroquius Kad!

  KKi: Juu, alkaa sipilöinti kuulostaa jo järjelliseltä toiminnalta.

  Qroquius Kad: Hyvin tiivistettyä faktaa. Maria tyttönen ei oikein tunnu olevan kartalla missään asiassa.

  VastaaPoista