Aiheittain

torstai 4. kesäkuuta 2020

Kolmikon paluu

Sunnuntaina kerrottiin, että kotimaan kamaralle on saapunut kolme isis-äitiä lapsineen. Olivat paenneet al-Holin leiriltä jo aiemmin, mikä oli ulkoministerin tiedossa, mutta tavalliselle kansalle siitä ei kerrottu, että yrittäisivät Turkin kautta tulla takaisin. Kerrottiin myös, että paluumatkan maksavat itse, mutta epäilen pahasti, että tämäkin reissu jää veronmaksajien ristiksi

Ideologiastaan tuskin ovat luopuneet ja tuskin sitä tekevätkään. Suomen oikeuslaitos on voimaton näiden naishirviöiden kohdalla. He ovat kylläkin kertoneet, etteivät tiedä mitään julmuuksista, mutta ainakin yhden palaajan mies on tullut tunnetuksi useista kurkunleikkausvideoista. Supon mukaan he ovat turvallisuusriski ja mielestäni heidän paluu olisi pitänyt jollain tavoin estää, mutta kun meillä on tuo huulipunahallitus, niin avosydämin he toivottavat tuhlaajatyttäret kotiin.

Lapset ovat tietojen mukaan alle kymmenen vuotiaita, joten heidät on mahdollista vielä pelastaa ideologian hampaista. Tosin kalifaatissa terroristin koulutus alkaa jo varhaislapsuudessa, joten on syytä epäillä näiden lapsien kotiutumista. Ensinnäkin ovat kaikki karanteenissa ja missä, jos sopii kysyä. Luultavasti jossain hotellissa veronmaksajien piikkiin. En nimittäin usko, että näillä naisilla rahaa on lainkaan.

Isis-äidit eivät ole valmiita lapsistaa luopumaan, joten eiköhän joku sydämellinen sosiaalitantta tee päätöksen, että lapset asuvat äitiensä kanssa ja kasvatus ideologiaan saa jatkua vapaasti. En lainkaan ihmettelisi, että heidän miehensä ovat kohta täällä turvapaikkaa hakemassa.

Kuinka pian verkostoituvat samanhenkisten ihmisten kesken tai ei näitä oikein ihmisiksi voi kutsua. Jos toisten kurkun katkominen on kiva harrastus heidän mielestään ja etenkin vääräuskoisten tappaminen, niin hirviöitähän ne ovat. Saas nähdä, kuinka pian tapahtyy seuraava terroriteko maassamme, sillä en usko näiden naisten pystyvän rauhaomaiseen rinnakkaiseloon suomalaisessa yhteiskunnassa.

3 kommenttia:

 1. MItens tän kaapualaman naittama 13 v tytär?? Tuliko samalla lennoll alle kymmenvuotiaana???
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Ja semmosta, montako "ruskeea" poikaa homo-pekka toi samassa kuormassa?
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Huru-ukko!

  Taisivat kaikki tulla samssa kuormassa ja epäilen ikäluokkaa myös.

  VastaaPoista