Aiheittain

maanantai 10. elokuuta 2020

Halvennus

Se on sitten ex-presidentti vienyt feminismin uudelle tasolle. Naisvaltaiset valtiot ovat hoitaneet koronan paremmin, kuin miesjohtoiset valtiot. Tarja Halonen sitten oikein lämmitti naapurisopua ottamalla esimerkiksi Ruotsin, jossa koronaepidemian johdossa on miespuolinen pääministeri ja epidermologi.

Ruotsin lehdistö otti nokkiinsa moisesta ja aiheesta. Kansalaisten mielipiteestä ei ole tietoa, mutta tuskin nekään ovat ilahtuneita arvostelusta. Ruotsissa on kyllä enemmän tartunnan saakia ja kuolleita, kuin Suomessa ja käsittääkseni suurin osa kuolleista on ollut hoivakotien asukkaita. Maahanmuttajien tartunnat ovat myös suuria, sillä yhteisöasuminen on tavallista.

Miksi ex-presidentti haluaa tuhota hyvät suhteet Ruotsiin, johon suurin osa maamme viennistä tapahtuu. Vai onko kyseessä tämä tavallinen feminismin levittäminen. Huulipunahallitus on jo päättänyt harjoittaa intersektionaalisuutta feminismiä, jossa luokitellaan ihmiset uhriutusmispisteiden mukaan ja onkin luonnollista, että alimmalla tasolla on valkoinen, lihaa syövä, heteroseksuaalinen mies ja nainen. Pesvakoäijat ja -muijat.

2 kommenttia:

  1. No jaa, mediaeliittimmehän on käynyt keskenään julistamatonta kilpailua, kuka osaa kaikkein röyhkeimmin loukata maailman voimakkainta suurvaltaa yleisesti ja sen presidenttiä erityisesti.

    Sitä suurvaltaa, jonka ällistyttävän moni suomalainen kuvittelee juoksevan heti auttamaan Suomea, jos Venäjä alkaa käydä sotaisaksi.
    Touhu ei ole lainkaan haitannut mediaeliitin kanssa symbioosissa elävää poliittista eliittiä, päinvastoin.

    Mitäpä tässä nyt joku pikku Ruotsi on? Pelkkä harjoitteluväline Tosi KOitoksia varten!

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Qroquius Kad!

    Eipä tuohon ole paljoa lisäämistä.

    VastaaPoista