Aiheittain

sunnuntai 30. elokuuta 2020

Malmö liekeissä

Pejantaina Malmössä poltettiin koraani ja sillä vielä hieman pallotelttiin ja vastaus moiseen saatiin sitten illalla, kun tuhannet muslimimiehet ryntäsivät kaduille protestoimaan ja koska veri kävi kuumana, niin tuhot on sen mukaisia. Miksi muslimit ja afrikaanot eivät osaa rauhallisesti marssia, vaan pitää siinä sivussa tuhota omaisuutta.

Nytkin autoja poltettiin satakunta ja kaduilla poltettiin jätteistä siirtolavoista autonrenkaisiin, joten ilmasto taas kiittää. Poliisi sitä vastoin osoitti jälleen kerran, ettei se ole tilanteen herra enää. Pullo- ja kivisateen alkaessa perääntyivät paikalta. Joitakin kiinniottoja tehtiin, mutta tuskin tulevat rangaistuksia saamaan, mikäli katsotaan Ruotsin oikeuden päätöksiä. Taitaa tulla taas pitzahetki paikallisten kanssa.

Alue, josta tapahtumat saivat alkunsa, on yksi Malmön ongelma-alueista eli suurin osa asujamistosta on tulijoita. Autoja ja kouluja palaa säännöllisesti ja jengit ampuvat ja puukottavat toisiaan säännöllisesti. Tätä tapahtuu kaikkialla Ruotsissa, jossa alue on muuttunut ulkomaalaisten asuttamiksi. Poliisilla on paljon selvittämättömiä murhia ja vaikenemisen kulttuuri ulottuu jo ruotsalaisiin, jotta ei itse joutuisi kohteeksi.

Ruotsin poliisi on varsin munaton näiden tulijoiden kohdalla ja kun Suomen media uutisoi, niin koskaan ei kerrota, että tekojen taustalla on etnistä alkuperää olevia. Esimerkisi tuo Solnan hautausmaa kidutus kyllä julkaistiin mediassa (harvinaisen seikkaperäisesti), mutta ei sitä, että tekijät olivat etnisesti rikastuttavaa kansakuntaa, joilla on jo rikosrekisteriä Ruotsissa. Tällä kertaa poliisilla on kiinniotettuja, mutta on tavallista, että puukotusten ja ampumistapauksien ynnä tuhopolttojen tekijät jäävät pimentoon.

Sitten sisäministeri Ohisalo haluaa maahamme vielä 80 000 tällaista rikasta kultturia. Helsingin poliisi kertoi hetki sitten, että törkeät väkivaltarikokset ovat nousussa ja tulijoiden osuus tekijöistä merkittävä. Media kyllä kertoi, että Kaivohuoneen lähellä mies pahoinpideltiin kuoliaaksi, mutta sitä ei kerrottu, että tekijät olivat etnisiä ja uhri suomalainen.

Päättäjät ovat vaienneet ongelmasta, niin Ruotsissa kuin Suomessakin ja ongelma ei poistu mihinkään. Kyllä päättäjillä pitäisi sen verran olla järkeä, että tosiasiat tunnustetaan, mutta tuntuu siltä, että huulipunahallitus on pahasti pihalla etnisten tulijoiden aiheuttamasta väkivallasta.

4 kommenttia:

 1. Kyllä afrikaanot ja muut osaavat käyttäytyä aivan yhteiskuntakelpoisesti, kunhan heidän ei anneta käyttäytyä mielensä mukaan.

  Ympäri USAa, tarkemmin sanoen Demokraattien hallitsemia USAn osia on pyyhkinyt Rauhanomaisten, Keskustelevien Mielenosoitusten hyöky.
  Rikosaiheisella Murha.info-forumilla esitettiin video eräästä USAlaiskaupungista, joka selvästikään ei ollut Demokraattien tukialuetta:

  siellä piti järjestää Rauhanomainen Mielenosoitus, mutta asukkaat seisoivat reitin varrella talojensa edessä käsissään kiväärit, haulikot, pistoolit ja revolverit. Niin isännät, emännät kuin pojat ja tyttäret.
  Niinpä Rauhanomainen Mielenosoitus kuivahti vain rauhanomaiseksi mielenosoitukseksi.

  Mitä Malmöön (Malmööhön? Malmööseen?) tulee, siellä muslimit toimvat juuri kuten Rasmus Paludan oli sanonut ja aikoi osoittaa:

  kun muslimeja tölväisee hiukan, he savat massiivisen apinakohtauksen. Kun heitä tölväisee vähän enemmän, he alkavat pistää kaikkea paskaksi ja palamaan, koska kokevat olevansa Oikeutettuja.

  Sellainen rauhanuskonto se on. M.O.T.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Qroquius Kad!

  Niinpä, kun ei anneta käyttäytyä luonnollisesti, niin pysyvät ruodussa. Rauhanuskonto tosiaan ja kunnollinen kohtaus tällä kertaa.

  VastaaPoista
 3. Tuossa vielä se mainitsemani videopätkä, josta näkee poliisinkin olleen selvästi kotiensa aseistautuneiden puolustajien puolella:

  https://twitter.com/itsbellagomez/status/1267617850220560385

  On se outoa, miten neekerit ja muslimit käyttäytyvät vallan siivosti, kun heille ei sallita muunlaista käyttäytymistä. Ja päinvastoin.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Qroquius Kad!

  Hyvin pysähdyttävä video. Näin sen pitääkin mennä.

  VastaaPoista