Aiheittain

sunnuntai 23. elokuuta 2020

Makroskooppisia havaintoja XVIII

Olen tässä miettinyt vihreän sisäministeri Ohisalon välistävetoja poliittisten nimitysten kohdalla. Ensin hän junaili aatesisarensa, yhdenvertaisuusvaltuutetun Kirsi Pimiän sisäministeriön kansliapäälliköksi. Tämän vastuulla on mm. poliisitoimi, johon Ohisalo halusi jo huivillisia poliiseja. Paljon pätevämpi Suopon Antti Pelttari joutuu väistymään syrjää vihreän voiman edessä. Samoin kävi Migrin, jonka pomoksi tuli jälleen vihreä, Joutsenon vastaanottokeskuksen pomo Jari Kähönen, joka vihreällä voimalla ohitti pätevämmät hakijat. Näin sitä junaillaan kavereille virkoja pätevyyden kustannuksella.

                                                                   °°°

Ohisalo kertoi myös, että maamme työllisyys tarvitse 80 000 maahanmuuttajaa lisää. Koska Euroopassa ei ole halukkuutta tulla tänne, niiin tulijat painottuvat jälleen kerran Vähä-Aasiaan ja Afrikkaan. Viimeiset kolme vuosikymmentä ovat osoittaneet, että harvalla työhalukkuutta löytyy. Nekin, jotka ovat esimerkiksi taksiin  työllistyneet, niin käyvät tappelua asiakkasta Helsingin taksitolpilla. Ohisalo haluaa lisää elättejä tänne ja nyt tekosyynä on työllisyyspolitiikka. Onhan hän jo sanonut, että oikeus pakolaisuuteen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle.

                                                                    °°°

Kreikan saarilta on tuotu maahamme pakolaisia ja mikäli arvata saattaa, niin yksin tulleet lapsukaiset ovat jälleen urospuoleisia. Ohisalon mukaan pakolaisia pitäisi ottaa enemmän, kuin ne reilut 150, jotka ovat paikkansa elatustaivaassa jo lunastaneet. Epäilen, että yksinhuoltajat ovat myös miehiä, jotka poikineen ovat lähteneet "vaaralliselle" pakomatkalle "vainoa ja kidutusta" pakoon. Nämäkään eivät työllisty eivätkä opi kieltä. Maassamme on jo liikaa samanhenkisiä älämölöporukoita, joiden seurassa on hyvä viihtyä.

                                                                    °°°

Vihreä voima antoi myös Fatim Diarralle luvan toimia toisin. Ensin hän ruinasi Helkamalta parin kolmen tonnin sähköpyrän, markkinoidakseen sitä Instagamissa, jossa hänellä on hurjat 5000 seuraajaa. Samaan aikaan hän ei ollut jäävi Helsingin kaupunginvaltuustossa, jossa päätettiin ostaa Helkamalta sähkökäyttöisiä kaupunkipolkupyöriä. No kohu siitä tuli, mutta Fatim lunasti pyörän itselleen ja ajaa nyt mitä puhtaimmin omantunnoin. Luulisi aatteen voimalla pärjäävän tavallisella pyörällä, kun on sitä vihreää voimaa takana.

5 kommenttia:

  1. Hutimaisa tekee juuri kuten hänen ideologiaan kuuluukin. Mallia otetaan tottakai Ruotsista. Mätämaisa ei vielä ole saanut Suomesta kehitysmaata missä rynkyt ja pommit paukkaa päivittäin mutta aikaa on vielä.
    Eukko tekee kyllä parhaansa mädättämällä virkakoneistoa sen minkä ehtii. Mätämaisa tietää ettei vihreät enää koskaan pääse hallitukseen joten nyt on mädätettävä koko rahan edestä.
    Kyllä virkamieskin voidaan aikanaan potkia hommistaan elleivät käskyjä usko.
    Pimiä lentää kuin leppäkeihäs kunhan hallitus vaihtuu. Saman kohtalon kokenee valtakunnan pää-inkvisiittori Toivianen.
    Katsellaanpas hetki samariinin pelleilyä ja ajatusta siirtää kuntavaaleja koronan varjolla.
    Onhan peräti 0,16 prosenttia kansasta saanut viruksen joten demokratian päälle voidaan huoletta lirautella.
    Se eukko on ihan tosissaan tekemässä maastamme diktatuuria.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Joppos123!

    Meno on sitä mallia, että itseänikin jo hirvittää. Kuulostaa pahaenteiseltä kunnallisvaalien siirto. Itse katson jo Ohisalon toimet lähinnä diktatuuriksi.

    VastaaPoista
  3. Tässä tilanteessa vaalien siirto olisi käytännössä vallankaappaus. Marin taitaa tietää, että YLE:n kannatusmittaukset ovat pelkkää fuubaria.
    On todella vaarallista demokratian kannalta edes vihjailla asiasta.
    Tuosta ei sitten olekkaan kovin pitkä matka siihen, että esimerkiksi Persut puolueena kielletään.
    Riittäisiköhän se siihen, että kansa nousisi oikeasti barrikaadeille?
    Elämme demokratian kohtalonhetkiä.

    VastaaPoista
  4. Samariini siirtää kuntavaaleja jos ja kun sossujen kannatus tippuu alle kahenkympin. Perusteena korona, ihan kuin kaikkeen muuhenkin sossujen viime aikojen kusetukseen.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  5. Tervehdys Joppos123 ja Huru-ukko!

    Joppos123: Kohtalon kysymykset käsillä. Jos ennusteesi pitää paikkansa, niin minä ainakin olen barrikaaleilla.

    Huru-ukko: Koronalla perustellaan nyt jo liikaa asioita ja toivotaan, ettei Marin käytä veeto-oikeuttaan.

    VastaaPoista