Aiheittain

keskiviikko 12. elokuuta 2020

Seksuaalinen viharikos

Meinasi eilen mennä aamusumpit väärään kurkkuun lukiessani aamun aviisia. Lainataan aviisia: "Rikoslakia ehdotetaan muutettavan niin, että rikoksesta määrättävää rangaistusta voitaisiin koventaa, jos teko johtuu uhrin sukupuolesta. Muutosesityksen tavoitteena on korostaa sellaisten tekojen moitittavuutta, joiden vaikuttimena on sukupuoleen perustuva viha."

Sanoisin, että tällä on jotain tekemistä feminismin ja Setan kanssa. Lainataan taas hieman: "Muutosehdotuksessa nostetaaan esille erityisesti naisiin kohdistuva häiriköinti ja vihapuhe. Naistutkijoihin ja -toimittajiinn on selvitysten mukaan kohdistunut runsaasti sukupuolittuneita uhkauksia, loukkaavia ilmauksia ja yksityselämää koskevien tietojen levittämisess, ehdotuksessa todetaan."

Toimittelijatyttösissä on useita feministejä, jotka saavat herkästi henkisen pipin, kun heidän kyhäelmiään arvostellaan negatiivisesti. Luonnollisesti tällainen aiheuttaa myös "vakavia pelkotiloja". Tämä esitys merkitsee vahvasti  sanavapauden kaventamista. Sukupuoleen kohdistuvaa vihaa arvioidaan samoilla kriteereillä oikeudessa, kuin rasismia. Joten voidaan odottaa melko melleviä  tuomiota ehdottomana.

Vihan motiiveina pidetään etnistä syntyperää, selksuaalinen suuntautuminen ja vammaisuus. Luonnollisesti tuo Seta on hypetyksessä tämän esityksen vuoksi.Lisäksi YK:n naisten syrjinnän poistamista käsittelevän kotiean antama kehoitus tehostaa Suomea puuttumaan naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa vihapuhetta.

Artikkelista ei selvinnyt (kirjoittaja on nainen), mikä ministeriö on asiaa valmistellut, mutta se on jo esitetty huulipunahallitukselle ja lähtenyt jo lausuntokierrokselle. Eduskunnan käsittelyyn ehdotuksen on määrä mennä loppuvuodesta. Ihan niinkuin ministeriöissä ei olisi parempiakin tehtäviä, niin pistetään pystyyn ehdotus, jolla ei ole mitään muuta virkaa, kuin tukea feminististä ideologiaa ja Setan älyttömiä vaatimuksia.

2 kommenttia:

  1. Tuossahan tehdään samanlaista blankolakia kuin mitä on laki kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Jatkossa toimittelijattaret – saadessaan ihan perusteltua arvostelua – voivat vedota tuohon lakiin ja väittää tulleensa maalitetuksi. Ja taata sen, että feminististä vaahtoamista ei saisi enää arvostella ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Yrjöperskeles!

    Niin siitä taitaa tulla ja tulee kaventamaan sananvapautta liitteenä.

    VastaaPoista