Aiheittain

sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Israel vastaan arabit

Alun alkaen, minulla ei ollut tarkoitus kirjoittaa Lähi-Idän konflikeitsta mitään, mutta minua ovat alkaneet raivostuttaa yliopistojen protestit. Niissä puhutaan kansanmurhasta ja iskulauseina on joelta merelle oleva palestiinalaisalue. Lapset ovat nyt keksineet uuden leikin.

Palestiinalaisvaltiota ei ikinä ole ollut. Juutalainen kuningaskunta oli jo tuhansia vuoksia sitten. Juutalaiset ovat asuneet alueella jo pitkään. Islamin edetessä arabit levittäytyivät laajoille alueille. Kun Israelin valtio perustettiin neljäkymmenluvun lopussa, niin se on saanut arabelta sotaisia yhteenottoja tiheästi.

Lapsukaiset unohtavat, kuka sodan aiheutti. Sen alkusykäyksenä Hamas ( YK:n ja EU:n määrittelemä terroristiyhtymä), joka hyökkäsi Israeliin. Tosin se on tehnyt vuosien saatossa useita raketti-iskuja Israelin puolelle. Hyökkäyksessä surmattiin julmalla tavalla Israelilaisia ja myös hyväntekeväisyyskonserttiin osallistuneita. Hamas myös otti panttivankeja runsaahkosti ja tämä kaikki on lapsukaisilta unohtunut.

Gasan kaistale ei tuota mitään, vaan on kansainvälisen avun varassa. Israel on kukoistava ja omavarainen alue. Lapsukaiset siisi puolustavat arabiterroristeja, jotka ovat äänestyksellä valinneet terroristijärjestön valtaa ja jonka tavoitteena on Israelin tuhoaminen. Suomessakin muslimit (arabit) ovat syyllistyneet lukuisiin raiskauksiin ja ryöstöhin. Muuta ne eivät osaa.

1 kommentti:

  1. Mistäpä yliopistolapsukaiset voisivat ymmärtää Lähi-idän tilanteesta mitään, kun niille ei ole koskaan opetettu muuta kuin sokeaa vihaa länsimaita ja Israelia kohtaan ja yhtä sokeaa muslimirakkautta.

    VastaaPoista