Aiheittain

torstai 30. toukokuuta 2024

Mies vai karhu

Alunperin minun ei pitänyt kirjoittaa mitään Valkeakosken lapsen murhasta ja raiskauksesta, mutta sitten iski silmille UN Women Finland ja Ville Rannan ns. pilapiirros. Molemmat esittää, että tytön ja naisen on turvallisempaa tavata tiellä karhu kuin mies.

Molemmat mielestäni syyllistyvät rasismiin. Valkoinen hetoromies on ollut feministien ja vihervasemmiston hyökkäyksen kohteena jo pitkään. He hehkuttavat matuja, jotka kohtelevat naista hyvin. Tosin matut raiskaavat ja pahoinpitelevät, sekä surmaavat useammin väestöpohjaan nähden.

Poliisin tiedoitus on nykyään aneemista, joten nytkin lähti huhut liikkeelle. Niitä on jouduttu myöhemmin oikomaan. Tosin tapauksesta on niukasti tietoja yhä.

UN Women Finland on selvästi vihamielinen miehiä ja poikia kohtaan. Heillä on muutoinkin nykymaailmassa vaikeaa, kun roolia ei oikein löydy. Heitä syyllistetään milloin mistäkin. Nyt verrattiin eläimeen, joka olisi naisille turvallisempi kuin mies.

UN Women Finland ei taida tuntea yhtään suomalaista miestä, joka on perusluonteeltaan leppoisa otus. Toki joukkoon mahtuu myös sekopäitä, mutta ne ovat vähemmistö. UN Women Finland on todella vihamielinen miehiä ja poikia kohtaan. En tunne mitään myötötuntoa heitä kohtaan.

Karhu on suurpeto, joka on vahingoittanut ihmisiä. Sen aikaan saamat tuhot ovat suuria. Kannanhoidollista metsästystä ovat luonnonsuojelijat estäneet. Kyllä suomalainen mies on turvallisempi kuin karhu, vaikka naisjärjestö muuta väittääkin.

Valkeakosken tapaus on harvinainen Suomessa ja tekijä on myös syyllistynyt aikaisemmin rikoksiin ja fantasioinut naisen surmaamisesta. Toivon, että tekijä tuomitaan murhasta.

3 kommenttia:

 1. Vähempi kuitenkin karhu ihmisiä tappanut mutta eipä ne kaupungissa viihdykkään

  VastaaPoista
 2. Fempsat julistavat etteivät tarvitse suomalaista miestä mihinkään - niin kauan kuin kaikki menee kivasti.
  Suomalainen mies tarvitaan paikalle välittömästi kun tulee jokin hätä.
  Silloin ei enää karhu kelpaakaan.

  VastaaPoista
 3. Tulipa mieleen vanha vitsi.
  Pariskunta katseli eläintarhan häkissä raivostunutta gorillaa.
  Mies usutti vaimoa: "Näytä sille tissejäsi".
  Vaimopa esitteli ja heilutteli ja gorilla raivosi entistä enemmän.
  Mies yllytti: "Vilauta sille pimpsaa" .. vaimo empi, mutta näytti hameenalusta enemmänkin.
  Gorilla raivosi niin, että tanner tömisi.
  Mies onnistui livauttamaan vaimonsa gorillan seuraksi häkkiin ruokintaluukusta ja huikkasi perään: "Sano sille , että päätäsi särkee".

  VastaaPoista