Aiheittain

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Avioliiton satamassa karikoita

Kyllä taas pistää vihaksi lehtikirjoitukset. Nyt ovat viherpiipertäjät alkaneet kumartaa Mekkaa kohden ja heidän mielestään moniavioisuus olisi hyväksyttävä myös Suomessa.

Kopio lehden sivulta "Vihreiden nuorisojärjestö katsoo, että Suomen avioliittolaki syrjii moniavioliiton satamaan halajavia suomalaisia". Ei sinne tavalliset suomalaiset halaja, vaan ne jotka tulevat tänne maista, joissa islamin lakia noudatetaan.

Tavallisella suomalaisella miehellä kun on kestämistä jo yhdessä akassa. Esimerkkinä annan erään tapauksen. Nuori mies ja nainen, olivat pariskunta, ja nuori nainen aloitti keskustelun autoista. Ammattikuljettajana ja useita automerkkejä ajaneena annoin hieman kritiikkiä tulevasta työkalustani, joka on ranskalainen. Hän ilmoitti, että hänen suosikkiautonsa on Audi ja se on valmistettu Ranskassa tai Espanjassa. Nuorella miehellä kärähti käämi välittömästi ja riidan saivat aikaiseksi. Lopulta nuori mies totesi: "Juu, espanjalainen laatu tuote, ilmankos se toimiikin niin hyvin".

Aloitetaanpa taas kerran A:sta eli islamin laista, jossa moniavioisuus sallitaan. Miehellä saa olla enintään neljä vaimoa ja hänen on pystyttävä elättämään, ruokkimaan ja vaatettamaan heidät kaikki tasapuolisesti. Koskeeko tämä Suomessa myös sosiaalihuollon toimeentulo-, ym. tukien tasapuolista jakamista vaimojen kesken. Tämä siksi, että heistä suurin osa saa rahat elämiseen sosiaalihuollon kautta. Taitaa tämän jälkeen palaa useampikin pitzeria.

Sitä paitsi, arvon viherpiipertäjät, syyllistytte syrjintään, nimittäin sukupuolen nimissä. Moniavioisuus on miesten juttu, mutta entäpä, jos nainen haluaisi elää useamman miehen kanssa. Meidän maassamme sellainen nainen on jakorasia ja islamilaisissa maissa sellainen nainen kivitettäisiin tai sille tehtäisiin jotain muuta hilpeätä.

Entäpä, jos parisuhde meneekin karikolle. Ratkaistaanko se perisuomalaisesti ampumalla vai islamin lain mukaan ilmoituksella, jossa mies ilmoittaa suusanallisesti kolmeen kertaan eroavansa ko. akasta. Missä on akan oikeus erota hunsvotista? Onko akalla myös vastaavat oikeudet, jos ei leipää ja hamekangasta ole tullut puoleen vuoteen?

Taitaa olla viherpiipertäjiltä tiedot yhtä hukassa kuin entiseltä ympäristöministeriltä. Hän näet sanoi eräällä teollisuuskäynnillään sanat, jotka jäivät mieleen. Yrityksen edustaja kertoi jätevesipäästöjen Ph:n olevan uudistusten jälkeen lähes neutraalit eli 5,5 ja tämä ympäristöministeri sanoi: "Hyva, mutta nollaan pitäisi pyrkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti