Aiheittain

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Leikkirahaa

Lehtiä lukiessa tulee väkisinkin mieleen kysymys eli miten ihmeessä pankit pyörittävät maailmaa? Jos pankit menevät konkurssiin, on niitä verorahoilla tuettava, jottei koko valtion talous kaatuisi. Ennen vanhaan rahan panttina oli kultaa, nyt vain valtioiden velkakirjoina ja muuna vastaavana A4 saasteena. Miten ovat pankit päässeet tällaiseen asemaan? Eikö pankkikin ole vain yritys ja jos yrityksellä menee huonosti, se ajatetaan konkurssiin. Verorahoista voitaisiin maksaa yksityisten ja yritysten talletukset pois eikä verorahoilla elättää tuottamatonta yritystä.

Nyt puuhataan roskaeuroa Kreikan ja muiden konkurssikypsien maiden tueksi. Esitetään velkaratkaisuja, säästöjä, sun muita keinoja estämään näiden konkurssikypsien maiden pankkeja kaatumasta. He ovat velkarahalla eläneet vuosikymmeniä ja pitäneet yllä unelmaa hyvästä elintasosta. Yhden asian he ovat unohtaneet eli velka on veli otettaessa ja velipuoli maksettaessa tai kuten Scarlet O'Hara sanoi osuvasti: "Tanssit on tanssittu ja nyt on aika maksaa pelimanneille".

Melkein jokaisesta suomalaisesta kodista löytyy avustus näille konkurssikypsille maille. Miten? Nämä maat ovat jakaneet rahoituslaitoksille A4 saasteena olevia pantteja saadakseen rahaa lainaksi. Koska heillä ei ole pätevää vakuutta rahalle, niin eivät he oikeaa rahaa edes tarvitse.

Auttakaamme Kreikkaa ja muita avuntarpeessa olevia maita ja kerätkäämme heille varallisuutta, jonka he ansaitsevat. Useimmissa kodeissa on Monopoli, Afrikan tähti, Pokeri, Inka, jne. Monopolissa ja Afrikan tähdessä on rahaa ja Pokerissa vielä enemmän. Tarpeeseen näille maille tulevat myös Inkojen aarre ja Afrikan tähden timantit. Jos et raaski antaa alkuperäisiä, niin voit toki ottaa niistä kopion, jonka lahjoitat hädässä oleville valtioille, sillä eihän heilläkään ole todellista vakuutta.

Näiden maiden suurlähetystöt voisivat ojentaa auttavan kätensä maillensa ja toimittaa keräyksemme kohdemaan valtion kassaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti