Aiheittain

lauantai 19. elokuuta 2017

Nyt TurkuVaikka päättäjämme ovat toistuvasti toitottaneet, että Euroopassa sattuneet teot ovat yksittäisiä tapauksia ja terrorismin uhka Suomessa vähäinen, niin osamme saimme mekin kulttuurin rikkauksista.

Tekijä on marokolainen ja todennäköisesti kuuluu ryhmään yksin saapuneet lapsukaiset ja turvapaikasta tuli hylsy ja taikaseinä sulkeutui, joten tämä oikeutti sitten heilumaan puukon kera. Tutkijoiden mukaan maassamme on satoja tämän lapsukaisen kaltaisia käveleviä aikapommeja ja päättäjämme yhä hyssyttelevät meidät uskomaan, että maamme on lintukoto, jossa moista ei voi tapahtua.

Puukotuksessa menehtyi kaksi suomalaista, joista toinen oli ollut avustamassa näitä maahantunkeutujia/solidaarisuuspokaaleja/ pakoloisia/lapsukaisia/palleroita tai millä nimellä nyt sitten näitä voidaankaan kutsua, joten tässä tapauksessa uhri sai osakseen sitä mitä tilasi.

Voimia turkulaiset
Kuvahaun tulos haulle turun vaakuna

2 kommenttia:

  1. Jep, viimeistään tämän tapahtuman myötä voidaan sanoa, että Suomikin on nyt aidosti monikulttuurinen yhteiskunta. En voi sanoa että olisin kauhean yllättynyt, ajan kysymyshän se vain oli milloin tällaista tapahtuu. Voimia uhrien omaisille, he saivat maksaa kalliisti päättäjiemme typeryydestä.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Reijo Koiras!

    Tätähän ennustin jo kirjoituksessa ensin Pitari, sitten Tukholma ja epäilin,että seuraava olisi Suomessa, mutta ehtivät ensin Barcelonassa. Viimeiseen lauseeseen en voi muuta todeta, kuin aamen.

    VastaaPoista