Aiheittain

keskiviikko 23. elokuuta 2017

Sopimuksia noudatettava

Tätä mieltä on presidentti Sauli Niinistö. Onko meidän noudatettava sopimuksia, jotka ovat meille haitallisia? Presidenttien ketjussa Tarja Halonen oli todellinen pohja noteeraus, mutta näyttää tämä nykyinenkin luisuvan kovaa vauhtia pohjalle.

Suora lainaus: "On siis syytä tehdä selväksi: Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse. Palaaminen rajatarkastuksiin lännessä ei estä turvapaikanhakijan maahanpääsyä; ei estänyt itärajallakaan pari vuotta sitten." Ensinnäkin tuo lainaus sisältää epäsuhdan. Lännestä käveli rajan yli yli 30 000 (ruotsalaisten ylijäämä, jolle valtio kustansi ilmaisen kyydityksen), kun itärajan yli tuli venäläisillä romuautoilla pari sataa. Vaikka meillä aiemmin oli rajatarkastukset, niin emme olleet mikään DDR, josta ei ulos tullut kuin hienoja piirros- ja animaatiosarjoja lapsille (esimerkiksi Nukku-Matti) ja kestäviä kodinkoneita. DDR:n pääsi ihminen sisälle, mutta ulospääsy olikin sitten eri juttu.

Se, että rajalla on viranomainen kysymässä: "Kukas sie uot, mistä sie tuut ja mitä siul on pussissas" ei ole sulkeutumista vaan kunniallisen valtion ylläpitämää järjestystä. Kunniallinen valtio tietää, ketä maassa oleilee, mutta nykyinen valtiomme on tiedostava valtio, jolle on yksi hailee, ketä täällä hilluu humanitäärisyyden nimissä. Edelleen en ymmärrä tuon tulvan mukana saapuneiden mukanaan tuomaa maallista mammonaa eli merkkivaatteet ja älypuhelimet, mutta lähes järjestään on henkkarit hukkuneet matkalla lukemattomien turvallisten maiden läpi. Turun yksittäistapauksen pääepäilty on käyttänyt useita nimiä ja onko viranomaisilla vieläkään tietoa, mikä on häiskän oikea nimi ja onko ikäkin jotain muuta kuin nyt tiedossa oleva.

Tuo länsi naapuri teki pistokokeen yksin saapuville lapsosille ja liki 80 % sijoittui haarukkaan 18-35 vuotta. Eräs epäsuhta on myös tässä pakolaiskeskustelussa se, että "virallinen taho" kertoo meille, että suurin osa tulijoista on naisia ja "lapsia", mutta erikoiseksi asian tekee se, että näitä naisia ja "lapsia" ei näy missään. Media esittelee meille ainoastaan näitä yksin saapuneita lapsukaisia, jotka ovat aina miespuolisia.

Sauli kyllä, myönsi, että tulijoissa on niitä, jotka eivät täytä turvapaikan hakijan kriteerejä ja niitä, joilla on pahat mielessä. Ainoa ikävä puoli tässä toteamuksessa on se, että tällaisia on joukossa liikaa, etenkin kun tutkitaan rikostilastoja tuon tulvan jälkeiseltä ajalta. Tappoja, murhia, ryöstöjä, raiskauksia, jne. on tapahtunut paljon ja eteläisen Suomen vankiloissa olevista vangeista on jo yli puolet ulkomailta kotoisin. Eikö meille riitä se, että meillä rikoksia tehtailevat entiset itä-blokin maat, kun ovat EU:hun päässeet ja vapaa vaellusoikeus sitä myöten.

Tiedostava valtiomme myös sulkee autuaasti silmänsä siltä tosiasialta, että tämä Afrikan ja Vähä-Aasian tulva ei tule päättymään tähän ja siihen on yksinkertainen syy eli väestön räjähdysmäinen kasvu, jota nämä valtiot eivät kykene elättämään eikä kouluttamaan. Tosiasiahan on se, että jos ei tunne edes oman kielen kirjaimia, niin on turha odottaa, että tällainen tapaus oppisi sitten vieraitakaan aakkosia. Tänä päivänä on jokainen julkinen paikka ei Suomen kielinen, sillä tulvan mukana tulleet eivät käytä Suomen kieltä vaan kälättävät suureen ääneen omaa kieltään. Jos tulijat olisivat oikealla asialla, niin ensisijaisesti opettelisivat kielen, jota käyttävät kodin ulkopuolella.

Tulvan mukana tulleet eivät ole myöskään oppineet tapojamme, kulttuuriamme ja iso osa viis veisaa laeistamme. Onko naisten näkymättömyyden syy, että afrikkalaiset ja vähä-aasialaiset jatkavat omaa kulttuuriaan, jossa naiset ovat jo muutenkin perin näkymättömiä? Kovasti arvostamani Yrjöperskeles onkin luonut hienoja fiktiivisiä kertomuksia tulevaisuudesta, jossa tulijat ovat valtio valtion sisällä, mutta jälkimmäisen elatusautomaatin varassa. 90-luvulla tänne haalittiin väen väkisin somaleita, jotka ovat malliesimerkki gettoutumisesta ja työn vieroksunnasta. Yli kahdessa vuosikymmenessä ne eivät osaa edelleenkään kieltämme, tapojamme ja viis veisaavat laeista sekä työttöminä heistä on suurin osa ja koulukin läpäisty säälivitosilla. Niillä on julkisissa tiloissa kantapöytiä, johon naurista järsivä pottunokka ei voi istahtaa tai lentää kuin nuorten leppäkeihäs ja vielä pahempi asia on jos niiden pöytään istahtaa naurista tai lanttua järsivä naaras, joka ei ole ihminen ollenkaan.

Tulvan mukana tulleiden uskonto on pääsääntöisesti islam ja siitä pidetään armoton meteli. Onpa jopa väläytetty tiedostavassa piirissä, että pääeeppos koraanin lakeja pitäisi saada käyttää maassamme. Onhan meillä tulijoita, joiden uskonto on jotain muuta, mutta en ole kuullut yhdenkään buddalaisen tai shintolaisen pitävän moista mekastusta uskonnostaan. Maassamme pitävät mekastusta yllä vain islamistit ja ateistit. Ääripäänä ovat sitten nämä radikalisoituneet ja tiedostava valtiomme vähättelee tätäkin. Turun häiskästä oli kerrottu jo, että puheet ovat liukuneet huolestuttavalle tasolle, mutta tiedostava valtiomme ei korviaan lotkauttanut ja sitten kävi, kuten kävi. Turun kaltaiset tapaukset tulevat toistumaan, sillä tulvan tuomat saavat hylsyjä, rikoksesta seuraa rangaistus, mutta jo nyt eteläisen Suomen vankiloissa on islamistisia jengejä.

Suojelupoliisin tehtävä on suojella meitä pahalta, mutta hekin vähättelevät ja kertovat, että seurannassa on hyvin pieni joukko, sillä he eivät ota tosissaan tiedotettuja uhkia. Tulvan tuomista osa ei ilmottautunut mihinkään ja hylsyn saaneista on epämääräinen joukko painunut maan alle. Täten olemme painuneet kehitysmaiden tasolle, jossa väkiluku ilmoitetaan noin lukuna. Kuinka paljon näitä paperittomia ja maan alle painuneita meillä oikeasti on?

Sauli sitten meni ja korosti, että tiedostava valtiomme noudattaa kansainvälisiä sopimuksia niin pakolaisten kuin turvapaikanhakijoiden suhteen. Jep, jep! Entäs sitten nämä elintasopakolaiset, joita ovat mm. nämä marokkolaiset. Kun tilanne on se, mikä se on, niin näkisin, että näitä sopimuksia pitäisi tarkastella ja päivittää. Onhan tuo Dublinin sopimus, johon viitataan usein, jo liki kolmekymmentä vuotias ja maailma on siitä muuttunut paljon. Hieman viitaten eiliseen tekstiin, niin pelkästään Marokkon väkiluku on tuossa ajassa kasvanut noin 121,5 miljoonalla.

Saulin mukaan tarvitaan perinpohjaista keskustelua tulijatulvista, mutta painotti, että keskustelusta tulee vaikea. Totta hemmetissä tulee, koska tiedostavat piirit eivät halua nähdä totuutta vaan hoivaavat näitä palleroita ja tiedostava valtiommekin tekee kaikkensa, että meikäläiset, jotka kehtaavat arvostella tilannetta, pyritään vaientamaan. Jos vähänkin sanoo EI tulvalle, niin rasistikorttipakka kolahtaa takaraivoon vauhdilla. Vähäinen EI on ainoastaan pätevä oikeusasteissa, jossa todetaan, ettei raiskattu ollut tehnyt riittävän selväksi, ettei halua tulla raiskatuksi.

Sitten lopuksi siteeraus. "Ugh! Tulipahan puhutuksi." (Päällikön sanat sarjakuvasta Umpah Pah)

11 kommenttia:

 1. Minulla on sellainen muistikuva, että 2015 kun niitä lampsi Tornion rajan ylitse ja jostain oli joko saatu vinkki tai pistokoe ja oli löytynyt aseita, niin rajalle kiikutettiin autojen läpivalaisulaite nopeasti.

  Turvisten saapuessa mm. Lahteen Puuilo-kauppias totesi puukkovaraston hetkessä myydyksi näille arabeille ja afrikkalaisille. Lahden vokkihan on ollutkin hurjimpia paikkoja. Siellä mm. raiskasivat omiaan.

  Rajatarkastukissa nimenomaan voidaan estää aseiden tai huumeiden pääsyä Suomeen, napata etsintäkuulutettuja ja tarkistaa mm. onko joku jo jossain kirjoilla/rikosrekisterissä ja samantien karkotus, jos näin. Eikä edes tarvita mitään uutta lakia tähän, nykyinen mahdollistaa näm ja paljon muuta turvallisuuteenmme liittyvää toimenpidettä

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Anonyymi!

  Eipä tullut yllätyksenä kirjoittamasi. Viimeinen kappaleesi kertoo hyvin tiedostavan valtiomme turvallisuuden vastaisen toiminnan eli se rikkoo omaa lainsäädäntöämme.

  VastaaPoista
 3. Tuo mitä anonyymi kirjoitti noista terä-aseiden vilkkaasta kaupasta pitää paikkaansa. Sama on tapahtunut kaikkien VOK:ien lähistöllä. Isommissa taajamissa siihen ei juurikaa ole kiinnitetty huomiota. Geelitukat leikkelee kaulojen lisäksi kynsiään puukoilla, juurikaan muuten moista varustautumista ei voi selittää.
  Kauppiaat itse olivat ilmoittamisen suhteen kiitettävän aktiivisia.
  Puukonkan voi ostaa kuka haluaa milloin vain mutta kumma juttu ku sotaa ja vainoa paenneet( Ruotsista) hamstraa ensimmäiseksi kegluja.
  Kulttuurillinen juttuko?
  Mutta ei hätää, ei ne puukota, terveisin hallitus.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys joppos 123!

  En ole yllättynyt teräasekaupasta, taitaa olla henkkareitten lisäksi Morakin hukassa, joten kynsien leikkuu, parran ajelu sekä geelitukan vaatima pituus voi jäädä hoitamatta jos ei puukko ole taskussa.

  Ovatkohan niin pelokkaita, että kotiin jäänyt miekka korvataan kakkopuukolla, jotta tarvittaessa voi kaulojakin katkoa. Kulttuurin rikkautta ja hallitus siunaa.

  VastaaPoista
 5. Marokon väestömäärä on nykyisin noin 35.000.000 jos enklanninkielistä wikipediaa uskomme.

  Ja miksi emme uskoisi....

  VastaaPoista
 6. Tervehdys TilastoMuumi!

  Mahdollisesti, sillä noiden maiden väestön lukumäärä on noin lukumäärä, joten tuo lukumäärä voi olla todellinen tai sitten ei ja täten muuttaa käyttämääni laskutoimitusta. Täten tarkastelujaksolla onkin vuosittainen väkiluku kasvanut 8,8 miljoonalla. Mielenkiintoista matematiikkaa, joten hyvä huomio.

  VastaaPoista
 7. Suomen kansa on valinnut nykyiset päättäjät, joten heidän ajattelunsa siis heijastaa rivikansalaisten enemmistön vastaavia. Jos Suomea kohtaa kriisi johtaen aseelliseen selkkaukseen (sotaan), voiko suomalainen kieltäytyä maansa aseellisesta puolustamisesta vedoten nykyhallinon noudattamaan avointen rajojen politiikkaan? Luultavasti.

  VastaaPoista
 8. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Mielenkiintoinen kysymys, mutta hieman epäilen moista mahdollisuutta kieltäymiseen. Kyllä hallintokoneisto tasan varmasti löytää jonkun pykälän perusteeksi, että osallistuttava on.

  VastaaPoista
 9. Niinhän se varmaan menee. Suomalaiset miehet rintamalle, naiset kotijoukkoihin ja heitä auttamaan kodin askareissa uussuomalaiset, joita varmaan saadaan pikalähetyksinä lisää vaikka miljoona yksilöä, ja taas Suomi pelastuu!

  VastaaPoista
 10. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Kenties, mutta onkohan uussuomalaisista kyisen ja hallaisen pellon kyntäjiksi.

  VastaaPoista
 11. Ateneumin edustan taannoisen leiritelttailun perusteella jäi kuva: pakko nää on kaikki ajaa; varmaan muistuu mieleen sanonnan alkuperä.

  VastaaPoista