Aiheittain

keskiviikko 30. elokuuta 2017

Ohituskaistalta

Alkuun oli tarkoitukseni keventtää tekstejä viimeaikaisten raskaiden tapahtumenn ja sen jälkipyykin johdosta, mutta päivän mediatarjonta ei siihen mahdollisuuksia antanut. Isisin riveihin on meiltä lähtenyt noin 80 tyyppiä, mutta tästäkään luvusta ei voi olla varma, sillä maan rakosiin piiloutuneista voi olla lähtenyt useampi. Turun yksittäistapauksen häiskähän oli lopulta jotain muuta kuin oli ja täten on ennustettavissa, että lähtijöitä täältä tai tuolta on enemmän ja sitten vaeltavat tänne.

Siis, noin 80 häiskää on lähtenyt taistelemaan terroristiyhteisöön ja nyt kun on pupu pöksyssä, niin hinku on tulla takaisin. Sitten suora lainaus: "Sisäministeriö julkaisi viime keväänä ehdotuksen viranomaisyhteistyöstä, jolla pyritään vähentämään uhkia edistämällä vierastaistelijoiden ja muiden alueella olleiden integroimista yhteiskuntaan muun muassa sosiaalipalveluiden avulla."

Kiva kuulla, että tällainenkin on sisäministeriössä suunniteltu, mutta mitään ei ole kerrottu meille, jotka maksavat tuon lystin. Ensinnäkin sisäministeriö olisi voinut tutustua tuohon 1990 somalien raidaamiseen tänne, joista ei ole ollut hyötyä yhteiskunnallemme kuin alle rattijuopumuksen määritelmän mukaan ja nyt sitten takaisin päästetään aivopestyt huligaanit, joista ei tasan varmasti enää tule yhteiskuntakelpoisia. Tämä on tiedetty jo kauan, sillä meilläkin on näitä, jotka ovat liittyneet muukalaislegoonaan ja tiedämme, että rauhtanturvaajilla on myös ongelmia siviilissä.

Kuten aikaisemminkin olen kirjoittanut, niin en edelleenkään ymmärrä kaksoiskansalaisuutta. Nythän meillä on näitä pakoloisia, jotka käyvät lomalla ensisessä kotimaassaan, josta he ovat vainoja paenneet. Hetkinen, vainoa paenneet käyvät lomalla entisessä kotimaassaan? Kyllä media kertoo näistä tapauksista suurin otsikoin. Jos maassa X kokee vainoa ja joutuu lähteen livohkaan, niin miten tällainen maa voi sitten olla turvallinen kyläilykierrokselle?

Jällen suora lainaus: "Vantaan kaupungin lausunnossa sisäministeriön ehdotukseen huomautetaan, että palvelujärjestelmästä puuttuu taistelualueelta palaaville tarvittava ”erityispalvelu ja erityiskohtelu”." Herää taa yksi kysymys, että miksi näille terroristeille tarvitaan erityspalveluja ja erityskohteluja? Ne ova tiensä valinneet, joten jos pupu menee pöksyyn, niin paikka on sitten mielisairaala, jotka maassamme on ajettu alas ja urakalla.

Nyt järjestemä on antamassa ohituskaistan näille häiskille. Jälleen suora lainaus: "Ministeriö huomauttaa, että oikeustajun kannalta voisi olla ongelma myöntää Isisin luota palanneille ”ohituskaista” yhteiskunnan palveluihin, kun muut kansalaiset joutuvat jonottamaan pitkään esimerkiksi asuntoa." Kyllä varmaan koettelee oikeustajua. Minä en ole sinne lähtenyt ja palvelut yhteiskunnalta ovat aina jääneet saamatta, mutta verorahat ovat kyllä kelvanneet ja nyt niitä on kaikin puolin vielä korotettu ja valtionvelkaa nostettu, että tämä kaikki saadaan kustannettua.

Miksi minun maksamilla verorahoilla pitäisi kustantaa näiden häiskien kotoutuminen? Eikö heidät pitäisi kotiuttaa sinne, mistä ovat tulleetkin. Lisäksi artikkelissa mainitaan jälleen kerran nuo näkymättömät naiset ja lapset, jotka ovat nähneet sitä ja tota. Kuitenkin artikkelissa käydään läpi vain sinne menneiden taistelijiden tilannetta ja edelleen kysyn, että mitä virkaa näillä häiskillä on täällä. Jos kerran lähdetään, niin kansalaisuus mitätöidään ja se siitä, joten takaisin hinkuminen on turhaa

Sitten taas lainataan: "Vantaan kaupungin palveluiden asiakkaina on ollut muutamia henkilöitä, jotka ovat palanneet taistelualueelta. Näissä tilanteissa on tarjottu sosiaaliohjausta ja mielenterveyttä edistäviä palveluita." Herää kysymys, että montako on jäänyt ilman palvelua, kun häiskiä on hoidettu? Panostetaanko nyt terroristeihin ja jätetään oma kansa hungolle? Herääpi monta kysymystä.

Seurava lainaus tiivistää monta asiaa: "Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ehdotukseen antamassa lausunnossa suhtaudutaan positiivisesti ”erityiseen tukeen” taistelualueelta palaaville vierastaistelijoille." Jep, Jep! Entä ne kaikki juursta järsivät, jotka eivät saa mitään. Meillä on satoja kodittomia ja asia on, että tämä keskustelu vaiennetaan. Vanhusten hoito on retuperällä ja lääkäriin pääsee 2-6 kuukauden päästä ja hammashoitoon ei edes neuvotella alle puolen vuoden ja sitten Arkadian mäen pellesirkus antaa terroristelle ohituskaistan palveluihin, joita tavis ei saa ja jos saa, niin siihen menee kuukausia ja heilahtaa tuo perin kulunut rasistikorttipakka.

Pitäisikö minunkin tarttua aseesen, että yhteiskunnalliset palvelut olisivat käytettävissä? Esmes tuommonen Scorpion pikkainen konemasiina. Voisin ehkä huvikseni vielä höpöttää jotain puutaheinää, joten paikka palveluissa olisi ehkä tarpeen, mutta taitaisi olla sitova MT3, joten se siitä.

No, ny on nää suojatyöpaikkalaiset, sitten lähtenyt puolustamaan näitäkin tulijoita, joten lainataan taas: "Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ehdotukseen antamassa lausunnossa suhtaudutaan positiivisesti ”erityiseen tukeen” taistelualueelta palaaville vierastaistelijoille." Miksi ne palaavat?  Ja vakava kysymys, että tarvitaanko heitä? Olen itse, vanhana hoitajana, hoitanut sotatraumapotilaita, joten tarvitseeko meidän terveydenhuolto hoitaa ilmaiseksi näitä, jotka ovat vapaa ehtoisesti lähtenyt sinne tappelemaan.


Kun on sinne lähdetty, niin paluu pitäisi olla mahdoton, mutta valitettavasti yhtieskuntatieteilijät hyväksyvät kaiken. Joten tervetuloa terooristi, meiltä saat hoitoa ja jos se ei tehoa, niin...

15 kommenttia:

 1. Aivan käsittämättömia suunnitelmia taas kukkahattutädeiltä ja olen varma, että ne totetutetaan. Mitäs jos meidän asunnottomat ja nuorisotyöttömät perustaisivat jonkin päänkatkaisujengin, kävisi ulkomailla teurastamassa ihmisiä ja siinä vaiheessa kun saisivat pataansa niin takaisin härmään lihomaan. Saisivatkohan heti asunnot ja fyrkkaa kouraan?
  Nyt hommasta haisee pelko, että jos ei perkeleesti paapota niin hui ne katkoo meiltäkin kaulat. Mielisairas singnaali ollaan taas vaihteeksi lähettämässä maailmalle. Ainoa kotoutus vodaan tehdä jo rajalla, joko takaisin ottamaan vastaan mitä lähtiessä tilasivat tai 9mm parabellum burana.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys joppos 123!

  Eikös olekkin. Näyttäisi tädeillä olevan menossa jokin erityinen solidaarisuuspokaalien kiillotus menossa. Jos meikäläiset ryhtyisivät päänkatkaisijoiksi, niin Vaasan vankimielisairaala saisi pikaisesti rakennuttaa muutaman lisäsiiven. Tällainen "pakolaisuus" pitäisi pysäyttää rajalle ja hoitaa ihan muilla dum dumeilla kuin tarjoamalla koti, työ, koulutus ja fyrkkaa.

  VastaaPoista
 3. Eikös Suomen ja sen kansan tuhoaminen kertarytinällä olisi parempi kuin nykytyyliin kitkuttelemalla? Eli: hyökätään Venäjälle!

  VastaaPoista
 4. Mites jos julistetaan maasota Australialle ja antaudutaan heti.
  Saataisiin mokutukseen kengurumaan malli.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys Veijo Hoikka ja KKi!

  Veijo: Ei ehkä pöllömpi idea. Itse ehkä valitsisin hyökkäyssuunnaksi Norjan ja välitön antautuminen.

  KKi: Ei huono, kengurumaan politiikka on hyvä ja sitä eivät muut edes uskalla arvostella.

  VastaaPoista
 6. Kaikkein helpointa olisi julistaa 2015 tänne lampsinut arabidivisioona vieraan vallan hyökkäysjoukoksi ( mitä se muuten onkin) ja toimia sen mukaisesti. Samaan pakkaan menisi ISIS idiootitkin.
  Annettaisiin tasan kaksi vaihtoehtoa, joko omin jaloin kipinkapin maasta ulos tai seitten penaalissa, miettimisaikaa tasan 30 sekuntia, kello käy.
  Voi olla, että tähän ratkaisuun olemme jossain vaiheessa tulevaisuudessa pakotettuja.
  Tulevat sukupolvet kiittävät kun jätämme multikultikuonan heidän siivottavakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyrian Arabiarmeijan mittapuulla rajan yli lampsi noin 2-6 divisioonaa.... (5.000 - 15.000 per divisioona).

   Suomalaisella mittapuulla kai noin 2-3 divisioonaa.

   Poista
 7. Tervehdys joppos 123!

  Ratkaisuja todella tarvitaan, sillä 2015 aalto oli vain jäävuoren huippu eli uusia aaltoja on tulossa. Ei Eurooppa voi ottaa Afrikan ja Vähä-Aasian ylijäämäväestöä elätettäväksi.

  VastaaPoista
 8. Juu mutta tarviihan tättähäärien kuten tämä Anna

  https://vantaakanava.fi/media/Asiantuntijafakta_anna.png

  saada omat ihkut pallerot.

  VastaaPoista
 9. Tänne rynnännyt Arabidivisioona on käyttäytynyt turhapaikantoivossaan kuitenkin yllättävän siivosti, mitä nyt vähän yksittäistapauksesti raiskaillut, ryöstänyt, hakannut ja tappanut mutta. Afrikkalaiset tulijat ovat sitten asia erikseen, ne ovat elukoita. Mitä eivät saa niin ottavat. Saas nähdä miten nyt siiderivalaiden kainaloissa uinuvat sotilaskarkurit suhtautuvat kun apajille paukkii saman verran saharan eteläpuolisen viidakon apinoita.
  Veikkaan, että arabi muuttaa siinä taistossa taas maisemaa. Arabit eivät vaan ole soturikansaa ilman ylivoimaa. Been there seen that.

  VastaaPoista
 10. Meidän jokainen päättäjä pitäisi viedä johonkin kähtävä maahan ihan ilman perkeleellisiä suojausoperaatioita. Viettäisivät siellä vaikkapa 3 kuukautta tehden NGO hommia tai sitten sotilashommia niin saattaisi noi simmut aueta siihen minkälaisen sakin kanssa ollaan tekemisissä, ei niihin paijaus ja raha tehoa. Ideologia ja länsimaisen elämäntavan halveksunta ei lähde millään.
  Väitän, että tiedän asiasta jotain. 5 keikkaa uran aikana, 12-16 kuukautta ja kaikki kähtävämaissa. Yhtään en YK:n alaisuudeessa, YK on vitsi noissa hommissa.
  Jo pelkkä sininen kypärä huppu saa nauramaan.

  VastaaPoista
 11. Tuo yllä esittämäni hyökätään Venäjälle oli tarkoitettu EU:n vasallivaltion, Suomen päivätpäättävälle eliitille vinkiksi.
  Itse kannattaisin perinteisempiä metodeja, joita Yrjöperskeleskin juuri muisteli: http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2017/08/porlammen-motti.html

  VastaaPoista
 12. Tervehdys KKi, joppos 123 ja Veijo Hoikka!

  KKi: "Asiantuntijoita" riittää palleroisille.

  joppos: Afrikan maista tulijat ovat täysiä elintasosellaisia, joten pikakäännytys jo rajalta. Eipä tämä arabiarmeijakaan ihan puhoiset jauhot pussissa ole. Ikätestatuista on meilläkin 2/3 osaa iältään ihan jotain muuta ja voisin veikata, että nimetkin ovat jotain muuta kuin ovat. Päättäjät olen jo aikaa toivottanut sekalaisiin paikkoihin, mutta ideasi on enemmän kuin hyvä.

  Veijo: Sitä arvelinkin ja Yrjöperskeles on lukemistojeni aatelia.

  VastaaPoista
 13. Lukekaa http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2017/09/vieraitten-vankina.html
  Nyt on ylitetty yksi sietoraja. Samaa mieltä, kohta Suomessa?

  VastaaPoista
 14. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Vaikka nostaisin metrisen lettini ylös, niin tuo tapaus lensi korkealta sen yli. Sitten vielä kehdataan puhua uskonnon vapaudesta ja lapsen edusta.

  VastaaPoista