Aiheittain

torstai 23. elokuuta 2018

Moni kakku päältä kaunis...

... vaan on silkkoa sisältä ja tämä vanha sanonta tuli mieleeni, kun viimepäivinä olen uutisia seurannut, sillä moni henkilö onkin jotain muuta kuin esittää.

Aloitetaan tuosta näyttelijä/ohjaajasta Asia Argento, joka niin vahvasanaisesti syytti ohjaaja Harvey Weinsteiniä raskauksesta ja oli yksi niistä, joka aloittivat miehiä vastaan lokakampanjan, joka lienee ollut alkusykäyksenä parille itsemurhalle. No, nyt on tullut julki, että muutama vuosi sitten hän on ostanut hiljaiseksi lapsinäyttelijän, jotta tämä ei vetäisi häntä oikeuteen alaikäiseen kohdistuneesta seksuaalisuudesta. Oli tyttösen puhe seksuaalisesta häirinnästä vain komeasti tehty käsikirjoitus.

Seuraavaksi paljastui poliisijohtaja Dennis Pasterstein, joka meille koittaa lukea lakia, etenkin liikennetörttöilystä. No, poliisisetä sitten on vuosia vuokrannut "saunaa" asunnoksi, joka ei rakennusvalvonnan lupien mukaan voi olla asumiskäytössä. "Saunaa" on sitten vuosia vuokrattu myös asuinkäyttöön ja hyväuskoiset sitä ovat vuokranneet. No, onhan "saunan" vuokra noin puolet siitä, mitä Taka-Töölössä yleisesti on pienemmästäkin kopperosta pyydetty. Saankos minäkin sitten rikkoa lakia, kun poliisipomokin rikkoo?

Sitten tuo Turun "sankari" Hassan Zubier, joka sai mitalia vähän joka lähtöön, onkin nyt päättänyt poiketa kaidalta tieltä lavealle eli huijasi ansionmenetyksensä ja olisi ollut perusteettomasti saanut yli 200 000 euroa, mutta käry kävi. Tämä on meidän suomalaisten veronmaksajien etu, sillä valheella ja viekkaudella tulleelta terroristilapsukaiselta mitään korvauksia saa. Tämä siksi, että korvauksen olisi suorittanut valtionkonttori, jokas maksaa korvaukset jos tekijä on pennitön. Nyt tuo "sankari" on sitten vuodattanut kovan elämänsä ja kukaan ei tue häntä. Koska Hassan on etelänmaalaisia, niin ei tullut yllätyksenä varomaton tulenkäyttö, joka tuntuu olevan etelänmaalaisten ainoa erikoisosaamisala.

Sanotaan, että valta juovuttaa, mutta saman tekee mediajulkisuus. Tuntuu, että nykypäivän avainsanat ovat minä, minun ja minulle.

2 kommenttia:

  1. Oli kiva päivä, kunnes avasin tietokoneen ja aloin lukemaan uutisia. :(

    Hyvä pointsi noissa kolmessa on se, että jäivätpä sentään kiinni valheistaan. Tämä kuvastaa tätä päivää, millään ei ole väliä kun on kyse oman edun tavoittelusta. Mitä iso edellä, sitä pienet perässä, vai miten se meni. Katsokaapas istuvienkin kansanedustajien tuomioita...hiljaiseksi vetää.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Anonyymi!

    Tämä on vain jäävuoren huippu ja paljonko on todellisuus.

    VastaaPoista