Aiheittain

torstai 16. elokuuta 2018

Lapset pahanteossa

Olen seurannut monista lähteistä tuota Ruotsin autopolttosumaa ja syvästi ihmettelen Ruotsin toimintaa. Ensinnäkin pääministeri tokaisee typerän lauseen. "Mitä helvettiä te teette?", kun kysymyksen pitäisi kuulua: "Mitä me olemme tehneet?" Toisin sanoen sitä saa mitä tilaa ja Ruotsi on nyt siinä tilanteessa, että maahan päästetyt kehitysmaalaiset alkavat tuhota perussvenssonin omaisuutta, niin materiaalisella kuin inhimilliselläkin tasolla. Tässä tapauksessa vielä urakalla.

Seuraavan ihmetyksen aiheuttaa poliisin toiminta eli kolme kiinniotettua vaikka tekijöitä on ollut kymmeniä. Myöskään en ole kuullut halaistua sanaa aineellisten tuhojen määrästä. Ruotsin poliisit tuntuvat olevan kovin kädettömiä näiden ongelmalähiöiden lapsosten touhujen suhteen. Ammuskelua, tuhopolttoja, raiskauksia, jne. ja syyllisiä ei tunnuta saavan kiinni. Perin kädettömältä tuntui tuo lentokoneperformanssinkin toiminta.

Kolmanneksi ihmettelen Ruotsin poliitikkojen vähäsanaisuutta. Eipä ole Suomen eikä Ruotsin medioissa esiintynyt oikein kukaan ja todennut, että munattua tuli. Maahanmuuttajapohjaiset lähiöt ovat aiheuttaneet suurten kaupunkien alueilla useita vuosia ongelmia, mutta niihin ei puututa. Nytkin kysymyksessä on vielä nuoria, joiden pitäisi olla koulussa opettelemassa tulevia taitoja, mutta nämä lienevät jo niitä, jotka ovat kelkasta pudonneet jo ajat sitten eli Ruotsin sosiaalipuoli on ollut Ruususen unessa jo pidemmän aikaa. Näissä lähiöissä on sitä sosiaaliekonomista ongelmaa lisäksi, sillä tulijoiden koulumenestys ei ole kehuttavaa ja toisenasteen opintoihin eivät todistukset riitä ja ilman ammattikoulua ei työtä heru. Epäilen suureksi syyksi tähän heikkoa kielitaitoa.

Göterborgin vt. poliisipäällikkö Robert Karlsson antoi sitten oman selityksensä, joka kuulostaa siltä, että poliisi on tiennyt, muttei mitään tehnyt. Suora lainaus: "Usein tuhopolttojen taustalla on se, että halutaan merkata omaa reviiriä tai pelotella. Mitä tässä tapauksessa voisi ajatella mahdolliseksi syyksi, on, kun on palattu lomalta, aloitetaan uudelleen huumeidenmyyntiä ja halutaan merkata omaa reviiriä tai pelotella hiljaiseksi." No, nuorena on huumekeisarinkin ura aloitettava, jos huipulle meinaa.

Perussvenssonia on em. asuinalueilla ruvennut pelottamaan ja varsinkin haastatellut naiset eivät uskalla iltapäivä viiden jälkeen ulos. Lähiön vanhat asukkaan jäävät sosiaalisten rientojen ulkopuolelle, kun lapsilaumat mellastavat ympäristössä ja käyttäytyvät uhkaavasti, etenkin naisia kohtaan. Tällä menolla Ruotsi muuttuu lähi-idäksi, jonka menoon olemme saaneet tutustua muutaman vuosisadan ajan.

Valitettavasti olemme jo hyvää matkaa menossa samaan suuntaan kuin Ruotsi. Päättäjät kyllä sijoittivat vokit haja-asutusalueille, mutta lopputulos oli se, että jengi valui pikkuhiljaa suurten kaupunkien yhteyteen, jossa heikäläisiä oli entuudestaan ja tulos on nähtävillä. Kielitaito jää olemattomaksi, eikä maan tavat juuri kiinnosta. En unko, että kovin pitkään menee, kun meillä myös ryhdytään grillaamaan ajoneuvoja.

2 kommenttia:

 1. Täällä päässä odotellaan enää vain Ruotsin riksdagsvalin lopputulosta. Koska se on joka tapauksessa Sverigedemokraternalle vähemmän kuin 50 %, loppuvat nykyiset maahanmuuttokritiikkiä tavoittelevat puheenvuorot saman tien.

  Erittäin suurella todennäköisyydellä kaikki em. puheet laitetaan vain ja ainoastaan nykyisen pääministerin henkilökohtaiseen piikkiin. Niinpä seuraava hallitus, jossa hän ei suunnilleen yhtä suurella todennäköisyydellä jatka, ei myöskään ole niistä milään tavalla vastuullinen.

  Kaikki jatkuu entiseen malliin kohti tuhoa. - Vaan mistä me sen voimme tietää?
  Kuinka moni odotti Perussuomalaisille Jytkyä? Saati PS:n unkarilaiselle veljespuolueelle Fideszille gigajytkyä, joka mahdollisti heille saada ohjata Unkarin valtiosääntöä oman kansan ja valtakunnan itsenäisyyden ja turvallisuuden vahvistamisen suuntaan?

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Qroquius Kad!

  Pahoin pelkään, ettei Ruotsi nouse tuosta jaloilleen. Jotenkin nuo Itä-Blokin maat ovat olleet näissä asioissa paljon fiksumpia kuin läntinen puoli.

  VastaaPoista