Aiheittain

torstai 15. elokuuta 2013

Matkakertomus Caravan retkeltä 3. päiväJos olette lukeneet matkakertomuksen rekkaretkeltä, niin arvaatte miten siinä taas kävi eli päädyimme asuautossa pulisemisen puolelle. Edellisiltana kun tuo saunominen oli mennyt puolille öin, niin päivän tapahtumia purimme aamuviiteen.

Näin ollen heräsimme vasta yhdeltä ja suoritimme asuautossa aamutoimet. Toki aamiaisella kuulimme, kuinka aiemmin maate menneet olivat jo aloittaneet terassin loppuun saattamisen. Siinä oli tullut viive, sillä aamun satoi urakalla ja tästä aamiaisella tiedotti myös puolisoni.

"Hyvät huomenet" tulivat siten vaihdettua iltapäivällä ja puolisoni sisarelta ja hänen puolisoltaan kysyimme luvan olla vielä yhden yön siellä. Rehellisesti sanottuna ajokunto oli perinjuurin epäilyttävä.

Myöhemmin iltapäivällä saimme kutsun ahvenia syömään, sillä eiliset vierailijat olivat jättäneet kiitokseksi vadillisen savukalaa. Tällöin myös teimme tuttavuutta puolisoni sisaren pojan kanssa. Olimme jo aiemmin ihmetelleet nuoren herran levollisuutta ja olimme oikeasti äimän käkenä, sillä pikkumies ei vierastanut lainkaan. Olisin odottanut, että syliini tultuaan olisi alkanut itku, sillä minä ja puolisoni tupakoimme ynnä saattoi haista vielä vanha viinakin. Pikkumies ei ollut moksiskaan vaan tutki meitä ja kun sai puolisoni sormista kiinni, niin hymy oli herkässä. Taisi olla pikkumiehen mielestä mukava leikki. Äitinsä vielä ihmetteli, ettei poika ollut huomannut pitkää lettiäni ja vei kuitenkin pojan taakseni ja löysihän tuo pikkumies sen, mutta ei tukistanut eikä vetänyt. Sen vain tunsin, että kiinni otettiin. Sivistynyt pikkumies.

Siistimme myös asuautoa, sillä alue oli mäntykangasta ja neulasia oli kulkeutunut sisälle. Nyt huomasin erään tarvikkeen jääneen kotiin eli rikkaimurin. Saimme kuitenkin isoimmat roskat pois. Suoritin myös tiskauksen, joten huomenaamulla olisi käytettävissä puhtaat kahvikupit. Kyllä tämä retkeily näyttäisi vähitellen onnistuvan myös meiltä.

Iltapäivä ja iltapuhde kului leppoisan seurustelun merkeissä. Rantasauna oli taasen lämpiämässä ja sinne meidät kutsuttiin, mutta minun oli pakko kieltäytyä, sillä tätä metristä lettiä ei jokapäivä pestä ja jos sen erehtyy tekemään, niin ei sellaista haravaa ole, jolla tämän selvittäisi. Koska huomenna ajattelimme olla ajoissa Truck show:ssa, niin vetäydyimme aikaisin yöpuulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti