Aiheittain

lauantai 17. elokuuta 2013

Matkakertomus Caravan retkeltä 6. päiväKun pulinat ja pohdinnat olivat suoritettu jo päivällä sekä ajoissa maate menneet, niin heräsimme aurinkoiseen aamuun. Aamupalan jälkeen aloitimme leirimme purun ja asuauton saattamisen ajokuntoon. Nyt viisastuneena tyhjensin kahvipannun ja suodattimen, jotta tuo aiempi sotku ei toistuisi. Oppia ikä kaikki.

Kun leiri oli purettu ja asuauto liikennöintikuntoon saatettu, ajoimme portille lunastamaan itsemme ulos. Tiskin takana oli sama henkilö kuin tullessamme ja kysyi: "Joko te nyt lähdette.". Kerroin, että puolisoni oli huomenna oltava työssä, joten lähtö oli pakollinen. Hän tosin esitti, että voisi puolisolleni lopun viikkoa kirjoittaa sairauslomaa, mutta totesin, että pakko on vaan mennä vaikka mielellämme olisimme tuolla peräkulmassa aikaa viettäneet. Saimme jälleen kerran todeta caravaanareiden ystävällisyyden, sillä meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi ensi kesänä uudelleen.

Lähdimme ajamaan kohti kotia ja matkalla totesimme, että tuohon paikkaan kyllä palaamme. Ajattelimme esittää vanhemmilleni, että siivousta ja huoltoa vastaan saisimme lainata asuautoa uudelleen. Kotiin tultuamme siivosin asuauton ja keräsin tavaramme pois. Lähtiessäni olin poistanut äitemuorin asettamat kumimatot, jotka olivat matkan aikana sateessa lionneet. Nyt pesin ne ja palautin paikoilleen. Palautimme sitten asuauton vanhemmilleni tankattuna ja siivottuna. Tosin olin reissun aikana kaappeja siivonnut ja sisällölle nauraneet, sillä sieltä löytyi mysliä joka lähtöön.

Retki oli antoisa ja opimme paljon uutta. Hieman haikeudella mietin vain reissun lyhyyttä, mutta jos ensi kesänä sitten pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti