Aiheittain

maanantai 1. helmikuuta 2016

Solder vai lolder

Pakolaiskeskustelu vyöryy kuumana ja aikaisempien tapahtumien vuoksi on nyt perustettu katupartioita, joista tunnetuin on Solders of Odin, joka on levittäytynyt myös Norjaan. Poliisi on joutunut tunnistamaan väriä, sillä heillä ei ole enää resursseja puuttua vastaanotokeskusten rähinöintiin, joita on liki päivittäin, sillä rikas kultturi ei siedä toista rikasta kulttuuria.

Eräiden tutkimusten mukaan on pakolaismiesten massatulo muuttanut voimasuhteita ja tästä johtuen on naisiin kohdistunut väkivalta lisääntynyt. Kultturi ja uskonto näyttelevät myös osaansa, sillä monissa kulttureissa ja uskonnoissa esiaviollinen seksi on kielletty.

Itse ole miettinyt asiaa paljon rikkaiden maiden naiskäsitystä. Tämä on johtanut ajatukseen, että miehet eivät ymmärrä sitä, että ilman naisia ei ole miehiäkään ja jokainen syntyvä tyttölapsi on arvokas luonnonvara. Tähän ikävään ilmiöön on törmätty mm. Kiinassa, jossa on yhden lapsen politiikka ja se on johtanut tyttölasten aportointiin ja sitten onkin paljon poikia, joille ei löydy muijaa. Jos on sata naista ja kolmesataa miestä, niin kaksi sataa vetää tumppuun.

Kun nämä turhautuneet nuoret "lapset" ryhtyvät ahdistelemaan, niin syntyy selkkaus. Ruotsissa he saivat jo lättyynsä eli maan alle kadonneet "lapset", jotka saavat elantonsa rosvoamalla, ryöstävällä ja muilla rikoslain osoittamilla tavoilla. Lisäksi meilläkin pyörii Romanian ja Irlannin romanit, joiden tekemät rikokset ovat omaa luokkaa ja sitten vielä Litu-maiden tyypit, jotka ryöstelee omaan tahtiinsa. Heidän ahdinkoa sitten pitöisi ymmärtää.

Sittein meillä on vielä nämä anarkistit, joiden takoitus on sekottaa koko pakka. Katso tämä, niin ymmärrät mielipiteeni. https://www.youtube.com/watch?v=3QXsI5np_m0

Mediajulkisuutta pelleinä, jotenkin heidän toimitaan tuli mieleeni eräs anarkisti vaaleanpunaisessa päähineessä, joka sopersi, että ei halunnut anarkista tulee välivaltaa. Videolla nakyy selväti se, että ÄO on jäänyt jonnekin kengän numeron tasolle. Loldersit ovat ymmärtänee lain sanoman eli, jos kasvoja ei voida tunnistaa, niin syytettä ei tule. Sama pätee sakkorysäkameroihin.

Kun katselin tuon videon, niin jäin miettimään vakavasti. Mistä nämä järjen jättiläiset saavat elantonsa? On todennäköisesti syytä epäillä, että toimeentulo on riippuvainen sossun taikaseinästä, sillä käytös muistuttaa muinoisia säälivitosia. Opettajat antoivat niitä, sillä he eivät halunneet järjettömiä luontokappaleita enää luokalleen.

Solders, annan teille yhden vinkin. Kaksi tai kolme soturia on uskottavampi kuin lauma. Pellet liikkuvat porukoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti