Aiheittain

keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Lisää valheitako

Valitettavasti ulkoministeri Pekka Haavisto on vihreä ja elää totaalisessa vihreässä kuplassa. Iltasanomat toi esille, että Pekka on hiljaisuudessa valmistellut Korpi-opetaatiota al-Holin leiriltä konsulikyydissä pikaisesti noudettavista lapsista. Nyt Pekka-poika näyttää sotkeutuneen samoihin valheiden verkkoihin, kuin pääministerikin.

Median tietojen mukaan Haavisto on painostanut ministeriön konsulinosaston päällikköä Pasi Tuomista toimimaan omissa nimissä tekemään päätöksen konsulikyydin järjestämisessä ja tätä hanketta on mediatietojen mukaan tehty jo kesästä alkaen. Tiedetään, että kurdihallinto ei hyväksy vain lasten tuomista vaan radikaalisoituneet äidit pitää myös rahdata tänne.

Haavisto kertoi ulkoasiainvaliokunnalle, että mitään suunnitelmia ei ole, joita valtiovalta ei ole tehnyt ja presidenttikin on tietoinen tilanteesta. Tosin presidentti ei aiheesta ole kuullut, oman ilmoituksen mukaan, sanaakaan ja ulkoasianvaliokunnallakaan ei ole mitään käsitystä, että aiheesta olisi sovittu mitään. Ulkoasiainministeri¨oli kuultavana ulkoasioiden valiokunna puheenjohtaja Mika Niikko ei hevillä niellyt selostusta ja jätti epäilyksen varjon selityksien päälle.

Nyt sitten uudet asiakirjat saavat Haaviston vakuuttelut perin outoon valoon. Ensinnäkin Pasi Tuominen siirrettiin pikavautia syrjään (vaikka pestiä oli jo jatkettu) ja korvattiin Jussi Tannerilla ja kyseisestä tyypistä ei löydy mitään tietoja. Myös on tullut tietoon, että ulkoasiainvirastossa ei työilmapiiri ole enää hyvä ja pelko on monella perseessä pallin jatkuvuudesta. Haavisto kuvataan äkkipikaisena työmyyränä.

Oliko Haaviston tavoittena saada al-Holin lapset tuvaan mahdollisimman pian ja käytti siinä yhtä virkamiestä sopimuksien vastaiseen työhön vain mitä muuta taustalla piilee. Eduskunta ja hallitus eivät ole teneet mitään päätöksiä al-Holin "suomalaisten" kotiuttamikseksi. Suomalaiset ovat lainausmerkeissä, sillä suurin osa lähtijöistä lienee Afrikkalaista alkuperää olevista maahanmuuttajista ja vain muutamasta pulleron halaajasta.

Al-Holin pienemmistä lapsista olisi ehkä pelastettavissa, mutta vanhempien lasten laita on niin ja näin. Otan nyt esimerkiksi tuon "suomalaisen" Sannan, joka kovin haikailee takaisin Suomeen. Rätistään hän ei halua luopua ja mitään ei kadu. Lisäksi hänen alaikäinen tytär on jo naitettu, mikä islamilaisessa kultturissa on normaalia (ainakin Zana Muhsen kirjan mukaan, jonka nimi on Myyty). Tuskin tämäkään tyttönen on halukas rätistä luopumaan.

Turvaako Haavisto nyt selityksillään oman jakkaransa vaikka muut tiedot muuta väittävät. Saapi nähdä, kuinka käy tässä sotkusaa. Olen myös iloinen, että media on viimeikin Yleä ja Hesaria lukuun ottamatta nostanut kissoja pöydille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti