Aiheittain

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Risti vai puolikuu


Helsingin piispalla tuntuu jokin oleva hukassa ja pahasti. Hänen mukaansa muslimit voivat käyttää luterilaisen seurakunnan tiloja omiin tilaisuuksiinsa. Tähän yhtenä syynä hän pitää Helsingin seudulla tilojen vuokraamisen kalleutta. Ilmaiseksiko muslimin pitäisi saada tilat? Mitä erottelevat naiset ja miehet, jotka kummatkin tarvitsevat omat tilat. Lisäksi hänen mukaansa islamilainen yhteisö kasvaa. Totta kai se kasvaa, kun kaikki ”lapsipakolaiset” ja heidän lähisuku otetaan maahan.

Islamistit haluaisivat tuoda esiin maltillista eurooppalaista islamilaisuutta. Ihanko totta? Nämä maltilliset ovat useassa maassa vaatineet saada käyttää omaa lakiaan, shariaa, välittämättä maan virallisista laeista. Islamilaisuuteen ei ole koskaan kuulunut maltillisuus, on vain vähemmän fundamentalistia tai täysin fundamentalistisia. Omassa yhteisössä he eivät kunnioita toisia uskontoja lainkaan, vaikka niin väittävät.

Suora lainaus lehdestä:” ”Aloite tuli heiltä. He kutsuivat minut vieraakseen Lönnrotinkadulle. Tapaaminen oli hyvin koskettava. Sain seurata miesten rukoushetkeä, olin takana, mutta samassa tilassa kuitenkin. Koin sen suurena luottamuksen osoituksena", piispa sanoo.” Miesten rukoushetkeä ja se oli hänelle suuri luottamuksen osoitus. Varo vaan rouva piispa, tulet kyllä kuulemaan tuosta. Islamisteille muut ovat uskonnottomia ja sellaisen päästäminen seuraamaan pyhää toimitusta on rangaistava teko. Rankaisu on löytyvä sharia laista.

Islamilaisuuteen kuuluu myös ympärileikkaukset sekä pojille että tytöille. Tulisiko tämä tehdä, suvaitsevaisuuden nimissä, julkisessa terveydenhuollossa, yhteiskunnan kustannuksella? Hehän teettävät toimituksen puoskareilla tai käyttävät lapsen lähtömaassa, jotta toimitus saadaan tehtyä.

Rouva piispa, miten aiot järjestää tunnukset? Kirkon katolla on vuoron perään risti tai puolikuu. Alttaritaulu on kaiketi poiskäännettävä ja patsaat vajoavat lattian alle tarvittaessa. Rouva piispa, olet tuolla lausunnollasi rasisti, sillä et tarjoa mahdollisuutta muille uskonnolle.

Suvaitsevaisuuden nimissä, on sinun järjestettävä luterilaiseen kirkkoon myös alttari shintolaisille, Neitsyt Marian patsaan sijaan tulisi tarvittaessa saada Buddhan tai Vishnun patsas, juutalaisten hanukkakynttelikkö adventtikynttelikön lisäksi. Olet pettänyt meidät kristityt.

Jos rouva piispan ajama toteutuu, niin meidän perheessä tullaan viettämään Pyhäinpäivän sijaan Samhain juhlaa tai kekriä uhrimenoineen. Joulun sijaan juhlimme muinaista yön taittumisen juhlaa. Sadon kylvettyäni kutsun apuun Äiti maata ja Ukko Jumalaa sekä uhraan heille kiitokseksi sadon korjattuani. Pääsiäistä emme juhli vaan siirrämme sen muinaiseen helajuhlaan. Johannes Katajan päivää emme myös juhli vaan siitä tulee Ukonjuhla. Laskiaisena emme paastoa, vaan nautimme vanhan suomalaisen perinteen mukaan paljon ruoka ja uhraamme jumalille, jotta satokausi antaisi meille elannon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti