Aiheittain

torstai 2. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 2021 Toinen luukku

Lumisateen leijaillessa tontut kiirehtivät pajoilleen. Mekaniikkapajassa Tonttu Juotos johti hyvin tonttuja, jotka tekivät erilaisia puhelimia, pelokoneita ja droneja. Vaatevertsaassa Tonttu Tekstin johdolla tehtiin erilaisia vaatteita. Kovin kysyttyjä olivat erilaiset pipot ja myssyt laskettelukypärien alle. Myös villapaidat oli toivottuja ja niitä valmistui useita eri malleja. Tietysti untavatakit olivat joka jouluisia toiveita.

Lahjavarastossa oli täysi tohina jo aamuasta. Joonas Porosuksi ja Toomas Suopunki johtivat lahjojen kuljetusta pajoista lahjavarastoon, jossa Tonttu Kuitti kirjasi lahjat suureen kirjaan ja avustajatontut veivät ne omille hyllyilleen.

Iltapäivä oli jo pitkällä, kun Tonttu Kuitti vielä tilastoi päivän aikana tulleet lahjatarvikkeet. Yhteenvetoa tarvitsi myös Tonttulan Sanomien päätoimittaja A.P Kirjasin, sillä ne julkaistaisiin seuraavana päivänä lehdessä, joka oli tärkeää tietoa eri osastojen vastaaville tontuille. Tällä tavoin seurattiin lahjojen valmistumista ja paljonko oli vielä tehtävää vai voisiko pajoja alkaa pikkuhiljaa siivota joulukuntoon.

Huomenna on taas uusi päivä ja uuden luukun aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti