Aiheittain

torstai 12. syyskuuta 2024

Vääryyttä

Luin juuri nettiuutisista, että Yle aloittaa arabian- ja somalinkielisten uutisten lähettämisen. Sitä perustellaan sopeutumisella suomalaiseen kulttuuriin ja kotoutumisella. Tämä on täyttä huuhaata. Eivät ne kielitaidottomat matut mitään kotoudu vaan ne pitäisi kotiuttaa sinne mistä ovat lähteneet.

Tämä uutistarjonta tapahtuu verorahoitteisesti ja on suomalaiselle veronmaksajalle täyttä vääryyttä. Eikö riitä että niiden kielisten moskeijoita ja kultturikerhoja rahoitetaan verovaroista. Miksi matuille pitää tarjota kaikkea verovaroin. Tavalliselta suomalaiselta taas viedään tuhkatkin pesästä.

tiistai 3. syyskuuta 2024

Rasismihömpötystä

Nyt täytyy alkuun pyytää anteiksi hiljaisuutta, mutta olen ollut huonossa kunnossa Crohnin taudin aktivoitumisen vuoksi. Mutta asiaan.

                                                            ***

Hallitus on viikko sitten julkistanut rasismin vastaisen ohjelmansa ja käyttää siihen kuusi miljoonaa. Luulin, että hallituksen pitäisi säästää, mutta olin väärässä. Hömpötykseen on aina varaa. Nyt on myös suunniteltu ministereille rasismikoulutusta, joka ilmeisesti hetken on vielä vapaaehtoinen. Eikö nämä DEI-koulutukset saada loppumaan tästä maasta. Hullutus on mennyt jo hallitukseen asti ja mielestäni suuntaus on väärä.

Suomalaisilta kysyttiin mielipidettä rasismiasta. Kyselyyn vastasi pari tuhatta ihmistä. Kyselytutkimus määritteli selvästi mikä on rasismia. Se on etnisesti sorsimista elämässä, työnhaussa, jne. Uskonto ei tullut kyselyssä esille mitenkään. Suomea rasistisena maana pitivät vihreät ja vasemmistoliiton edustajat. Tutkimuksessa todettiin, ettei suurin osa suomalaisista pidä maatamme rasistisena.

Nyt vihreät on määritellyt rasismin uudelleen eli on rasistista, että pakolaiskiintiötä on pienennetty, vastaanottorahaa leikattu ja kehitysavusta tingitty, jne. Nämä eivät ole minkään määritelmän mukaan rasismia. Ne on vain taloudellisia lähtökohtia, joista on jo vuosia sitten todettu, ettei niistä saada vastinetta. Kehitysavulla on vain lisätty korruptiota.

Rasismikeskustelussa ei edelleenkään ole otettu huomioon matuteollisuuden vaatimaa rahasummaa, joka lienee jo nykyisin viiden kuuden miljardin luokkaa vuosittain. Myöskään ei ole puhuttu missään, mitään matujen tekemistä rikoksista. Rikokset kohdistuvat kantasuomalaisiin. Matut myös pyörittävät laajaa huumekauppaa ja mukaan mahtui myös ruotsalaisia jengejä ja kelan tukemia asuntojen vuokrausta toisten matujen saadessa ettudet ja pimeät vuokratulot.

Matujen matkailu kotimaihinsa pitäisi ottaa tarkempaan syyniin. Miksi palata "lomalle" maahan, josta on lähdetty pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta. Tietysti myös "lomailun" aikana juoksee kelatuet ja saa pimeää vuokraa asunnostaan, kun sen vuokraa ulkomaalaiselle työntekijälleen, joka ei kaipaa isännöintitodistusta. Kyllä kansanedustajan esitys kelaetsivistä tulisi todella tarpeeseen, niin paljon matut käyttävät etuutta väärin.

Rahoitus kaikille matujen yhdistyksille olisi lopetettava. Muslimit saarnaa Suomen lakeja vastaan ja puolustaa sharia-lakia, joka on suoraan sanottuna perin rasistinen. Jos joku tässä maassa on rasisti, niin se on matu. Ne ei kunnioita mitään lakeja, asetuksia, käytöstapoja, jne.

Lisäksi olen hyvin pettynyt oikeuslaitokseemme. Kantasuomalainen saa rankemman rangaistuksen kuin matu. Ilmeisesti turhanaikaiset kultturitulkit saa asiat näyttämään edullisesti päämiehen puolustukseksi. Kyllä Suomessa pitäisi noudattaa suomalaista kultturia eikä jotain matun kultturia.

Vihreiden uusi puheenjohtaja Sofia Virta, oikea kävelevä rasisti suomlaisia kohtaan, loihi lausuman, jossa on tavoitteena hallituksen kaataminen. Oikeasti, ottaako noin koville eduskuntavaalien tappio. Vihreät eivät ole pariin vuosikymmeneen enää olleet ympäristöpuolue. Nykyiset kannattajat ovat soijalattea litkiviä cityvihreitä. Mielestäni vihreät ja vasemmistoliike pitäisi kieltää yhteiskunnalle vaarallisina puolueina. Ne hinkuavat lisää elintasoelättejä, joista ei ole töihin.