Aiheittain

lauantai 14. toukokuuta 2011

Sillisalaattia meillä ja muualla

Hyvin ovat mielenkiintoisia ja kimurantteja nämä hallitusneuvottelut. Tulee varsin mielenkiintoinen hallitus meille. Toisille se on sillisalaattia, toisille hävinneiden hallitus. Itsestäni hupaisin oli tuo 112-hallitus tai hätätilahallitus. Nyt kun ovat hätäkeskuspäivystäjät vähän väliä istuneet oikeuden edessä vastaamassa teoistaan, niin en voi kovinkaan paljoa odottaa tulevalta hallitukselta. Moisesta hallituskokoonpanosta tulee mieleeni ampiaispaukku, johon kerrokset lirutetaan hyvin hiljaa, piikki tosin siitä puuttui. Tuleva hallitus taitaa kuitenkin piikittää tavallisia kansalaisia maksamaan EU:n tukipaketit.

Nämä tukipaketit taitavat olla vain utopistien ylläpitämä unelma yhteisestä Euroopasta. Mielestäni pitäisi nämä velkasaneeratut maat irrottaa unionista. Onhan sinne päästäkseen mm. Kreikka kaunistellut komeasti talouslukujaan. Vauras pohjoinen tukee köyhää etelää. Olisi jo kokea aika pistää pillit pussiin tuon unionin suhteen, jolla on useita erilaisia kieliä ja pohjoinen ja eteläinen kulttuuri eroaa toisistaan kuin yö ja päivä. Euroopan unioni on niin sekalaista sillisalaattia, ettei sitä kykene syömään kuin kolmen promillen kännissä.

On hyvä, että perussuomalaiset jäivät oppositioon. Teillä on selkärankaa puhua samoin ennen ja jälkeen vaalien. Selvittäköön sähkönsä nuo edellisessä hallituksessa olleet, jotka nämä sotkut ovat aiheuttaneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti