Aiheittain

maanantai 14. syyskuuta 2015

Lisää pakolaisiako III

Keskustelu pakolaisista on rypsähtänyt ihan uusille urille, josta puuttuvat ainoastaan natsi Saksaa paenneet, munamiehen vaari ja aboriginaalien maille perustettu rangaistussiirtola. Ensiksi mainittu taitaa olla liian arka ja peremmät liian vanhoja. Aamun aviisissa on nyt mukaan otetu karjalaiset, amerikkaan ja ruoattiin lähteneet sekä muualta tulleet Fazer, Finlayson, jne.

Mitä näiden yritysten mukaanottaminen liittyy nykyiseen pakolaistulvaan? Näiden yritysten perustajat kuuluvat samaan pohjoiseen kansakuntaan kuin mekin. Kulttuuri on likimain samaa vaikka kieli hieman poikkeaakin. Nykyiset tulijat perustavat vain pitsapaikkoja ja niidenkin välillä on jo sotatilanne.

Miten karjalaiset evakot ja sotalapset sijoittuvat nykyiseen pakolaistulvaan? Karjalaiset ovat suomalaisia, jotka menetttivät kotinsa, kun alueet luovutettiin Venäjälle. Tosin osa sai kohteluksi ihan jotain muuta kuin lämmintä kättä. Eräs karjalaisperhe sai majapaikan jossa seinän raosta pystyi antamaan kättä päivää tulijalle ja vesi sangossa jäätyi. Nykypakolaisille pitääkin olla jo ihan toisen laiset tilat ja olosuhteet. Sotalapsista osa palasi ja osa jäi, mutta arvet on heillä yhä.

Virallisen median kirjoitukset muistuttavat Disneyn versiota Tuhkimosta, joka totesi Lusifer kissasta, että jotain hyvää hänessä täyttyy olla. Kaikki vastustavat esitykset kumotaan tavalla tai toisella ja kumma kyllä nyt on vedetty kaikki vanha esille.

Absurdia kirjoitusta valtamedialta siinä suhteessa, että nykyiseen pakolaiskeskusteluun on vedetty mukaan melkein kaikki ne, jotka ovat lähteneet kultaa vuolemaan ameriikkaan ja ruottiin. Käsitteet pakolaisesta ja elintasopakolaisesta ovat nyt ristiriidaassa. Ameriikkaan livistäneiden kohdalla ei kuitenkaan muisteta puhua vastuutaan pakoilevista, joita niitäkin oli paljon.

Valtamedia myös puolustelee pakolaisia, joilla on varaa maksaa kyydistä Eurooppaan summia, joka on minun puolen vuoden palkka ja sitten vielä minun verovaroin heille kustannetaan ylläpito maassamme. Ei ihan mene läpi.

Kansalaiset järjestävät marsseja ja esitteleväät kuinka he auttavat pakolaisia. Sipiläkin majoitti heitä, mutta mihin unohtuivat kotoiset kodittomat, joita on vieläkin runsaasti. N.s. pakolaisten vuoksi tarvitaan paljon rahaa ja se otetaan kansan selkänahasta.

Nyt kun pakolaisia on tullut tulvimalla, niin mieleeni jäi pääkaupunkiseudun poliisin sanat eli tulijat haluavat lähelle toisia. Tämähän tapahtui jo Ruotsissa, missä "pakolaiset" eivät suostuneet sijoituspaikkaan, joka oli liian metsässä ja siellä on susia ja karhuja. Helsinki on ollut jo pitkään samalla tiellä kuin Malmö, Göteborg ja Södetälje. Vaikka media kertoo kauniita satuja, niin esim. Malmössä on alueita, joille poliisikaan ei enää uskalla mennä. Tätä tietenkään ei julkisesti voi myöntää vaan on puhuttava korrektisti.

Myös valtamedia on lähtenyt kumoamaan tavalla tai toisella esitettyjä vasta-argumentteja. IPadit on luonnollista, kuten merkkivaatteetkin, kumma kyllä on se, että matkustusasiakirjat ovat matkalla kadonneet ja lapsia ovat kaikki miehen puolikkaat tänne tullessaan. Jotenkin tilanne muistuttaa Jugoslavian lapsisotilaita.

Minun ilmeisesti pitää anoman turvapaikkaa pohjolasta, johon nuo "pakolaiset" eivät uskalla tulla, kun siellä on niitä susia ja karhuja sekä pakkasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti