Aiheittain

perjantai 14. kesäkuuta 2024

Oikeustaju kovilla

Nyt hovioikeus on päättänyt, että ns. katujengit eivät ole rikollisjärjestöjä. On taas kultturitulkit osanneet sopivasti kertoa satuja. Uudenmaan seudun katujengit eivät ole mitään kuoripoikia. Ne on järjestään rikollisia ja ihannoivat sitä. Menee minun oikeustajuni yli.

Hovioikeus myönsi, että katujengiläiset ovat valmiita väkivaltaan. Kuitenkin yksi ammutuista on neliraajahalvattu, joten eikö se paina mitään. Katujengiläiset myyvät huumeita ja heihin on oltu yhteydessä myös Ruotsin jengeistä. Rappimusiikissa (ei mielestäni ole musiikkia) ne ihannoivat kaikkea rikollista toimintaa ja siinä myös tarkoituksella pilkkaavat toista jengiä ja koston kierre on valmis.

Katujengit ovat maahantulijoiden ryhmiä, jotka asuvat pääsääntöisesti yksillä alueilla. Ne on useinmiten toisen polven matuja, joilla on kansalaisuus ja niitä ei voi karkoittaa. Ne jatkavat vankilasta päästyään samaa rataa, kuin ennen vankilaan joutumistaan. Töihin niistä ei ole.

Kela saisi perata matujen asumisjärjestelyt, sillä epäilen niissä olevan paljon huijauksia. Otetaan esimerkiksi nämä monet yksinhuoltajaäidit, joille syntyy säännöllisin väliajoin uutta lasta. En ole koskaan uskonut neitseelliseen sikiämiseen, vaan siihen tarvitaan mies ja epäilen, että yhdellä miehellä on sharialain mukaiset vaimot, joiden luona vierailee. Miehellä on myös kelakustanteisesti oma asunto, joka on vuokrattu ja jossa ei voi olla kirjoilla. Juurihan paljastui, että asumistukiasuntoja oli vuokrattu huumeiden levittäjille ja mukana taisi olla ruotsalaisia matuja mukana.

Hovioikeuden päätöksen myötä ovat jengiläiset pian vapaita. Luvassa on lisää puukotuksia ja ampumisia, sillä kunnia pitää pelastaa, kun on vasikoitu ja ganstaräppi taas raikuu netissä.

2 kommenttia:

  1. Ei siihen ole kulttuuritulkkeja tarvinnut, sen todistaminseen ettei meillä ole jengejä. JOhan se muuan polliisi, taponen nimeltään, todisti asian. Ne ovat vain löyhiä kaveriporukoita jotka eivä täytä jengimääritelmää taposen mielestä.
    Ja tuon oikuden päätöksen mukaan taponen voi taputtaa itseään selkään ja sanoa: Minä olin oikessa, meillä ei ole mitään jengejä eikä jengirikollisuutta!! Siitä on oikein oikeuden päätös! Repikää siitä natsipersut ja laita-ja äärioikeisto ja muutkin mamijen viholliset.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  2. Minkäs tälle voi, kun yliopistotytöt saavat päättää näistä asioista.
    Niinpä ne otavat itselleen vaarallisia lemmikkejä kuten tämä MIlla-Jaffa ja päästävät ne irralleen kaduille saadakseen värisevää monikulttuuria.

    Itse ne uskovat voivansa juosta vihaamansa suomalaisen miehen selän taakse piiloon, jos lemmikki alkaakin tulla liian lähelle.

    VastaaPoista