Aiheittain

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hyvää syntymäpäivää Suomi

Tänään on 98 syntymäpäiväsi ja toivotan onnea sinulle, sillä sitä sinä totisesti tarvitset. Maamme poloisen tila on kuin tämä Etelä-Suomen säätila eli pilvinen, harmaa, tuulinen ja sateinen.

Kevään vaalilupauksista ei ole toteutunut ensimmäinenkään. Hallitusherrat ovat kukin vetäneet omaa juttuaan ja mitään yhteistä ei heillä ole eikä tule. Maamme talous on kurjistunut kurjistumistaan ja pakkolait syövät kansalaisilta selkärangankin. Etenkin kun "lapsipakolaisiin" uhrataan rahaa miljardeja.

Työtä täällä ei enää ole eikä enää tule ja taidamme palata aikaan, jolloin eläminen perustui siihen, että itse viljelit, kalastit, metsästit ja keräilit.

Päätösvalta on kadonnut sinulta itseltäsi Eurooppaan. Hallitus ja eduskunta kumartavat kohti Brysseliä. Kansa, joka heidät äänesti tehtäviinsä on hyvin pettynyt kansa.

Rajat vuotavat kuin seula ja nyt meillä on runsaasti "lapsia", joiden paikka olisi perheensä luona. Turhautuneina ovat nyt ryhtyneet tappelemaan keskenään ja tuskin on syynä pehmonallen väärä halaustekniikka.

Surullinen näky on pihalla vettynyt lippu, mutta sinun kunniaksi se on nostettu. Toivottavasti perinteiset kaksi kynttilää eivät syty muistollesi.

                                Kuvahaun tulos haulle suomen lippu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti