Aiheittain

torstai 6. joulukuuta 2018

Hyvää syntymäpäivää Suomi

Vietät jälleen vuosipäivääsi, mutta onnitella en sinua voi. On sun kansasi jaettu jälleen kahtia. On niitä, eliitin herroja ja rouvia, jotka vauraudesta nauttia voivat ja usein perin kepuleilla konsteilla. Vaan rahvas joutuu leipää jonottamaan ja monen perheen ahdinko syvä on.

Meidänpä vapautta eivät enää ole vaarat nää, sillä eliitti valtaa pois maastamme liu'uttaa unioniin repaleiseen. Meidän laulua ei ole lahtien päät, sillä vieraat kielet siellä riekkuen raikaavat. Vainojen virmat eivät ole vaienneet, sillä eliitti tänne on takki auki päästänyt väkeä vierasta, joka nyt rosvoaa ja raiskaa. Kaikkea pahaa ovat aikaan saaneet.

On merkkipäiväsi, mutta kurjaksi olet itsesi päästänyt. Missä on ryhtisi, kunniatyö? Se kadonnut on vuosien saatossa historian hämärään.

4 kommenttia:

 1. Niin.. Vuodesta 1994 alkaen olemme saanee viettää itsenäisen Suomen muistojuhlaa aina jolukuun kuudes. Kaipaaman sinua jäi Suomen kansa.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Huru-ukko!

  Näin siinä pääsi käymään. Itse sytytin kuusi kynttilää Suomen muistolle.

  VastaaPoista
 3. Itsenäisyyden Muistopäivää + 1.

  Ranskan karnevaalit jatkuvat. Lapsirakastaja heitetään nurkkaan häpeämään, opettaja toiseen. Uudet vaalit. Le Pen voittaa. Ranska eroaa eusta. EU hajoaa. Suomi itsenäistyy uudelleen. Outo maastamuutto villitsee Suomen ylipäällystön, joka siirtyy sopeutuskirjekuorineen arvopohjamaihin ansaitulle eläkkeelle, ihan niin kuin 1945 tapahtui bundeslandissa.
  Tämä ei ole haave, vaan perustuu kristallipalloon tuijotteluun. Minun kristallipalloni ei ole samalla taittokertoimella kuin migriheimon monikulttuuria säihkyvät lasipallot.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Kyllä, muutoksen tuulia on havaittavissa siellä sun täällä.

  VastaaPoista