Aiheittain

keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Rötöstelyä kerrakseen

Minä, vanha höppänä, putosin naivismin ansaan ja ajattelin maamme liukuvan pikku hiljaa joulun rauhaan ja minä saan keskittyä joulukalenterin kirjoittamiseen, mutta toisin on käynyt ja jouduin tulemaan jälleen pimeälle puolelle. Tulijakansat ovat tehneet kaikkensa, että joulurauhaa ei tule.

Oulun raiskaukset ovat pilanneet lasten elämän ja lapsilla en todellakaan tarkoita näitä parrakkaita, yksin tulleita lapsosia vaan tyttöjä, joille on tehty silkkaa väkivaltaa ja porukalla. Hirvittävämmän tapauksesta teki itse ex-presidentti Halonen, joka julisti, ettei tällainen ole kulttuurisidonnaista. Kumma juttu, sillä tulijat edustavat kansaa, jossa nainen tai tyttö ilman jätesäkkiasustusta on huora ja jätesäkkikään ei suojele, jos kuuluu väärään kuppikuntaan. Tulijamaiden edustajien riski syyllistyä raiskaukseen on 17 kertainen. Tämä sama ilmiö on nyt jo koko läntisessä Euroopassa vitsauksena ja juuri luin, että Ruotsissa seksuaalirikosten määrä on huimassa kasvussa ja etenkin nuoriin tyttöihin kohdistuen. Tästä on tultava loppu.

Sitten sekavaa höpinaa esitti sisäministeri Mykkänen, joka muistutti lähinnä hienoista paheksuntaa ja esitti kuinka kotouttaminen on epäonnistunut. Eikös tuo SPR nimeen omaan tutustuta tulijapoikia tyttöihin erilaisilla kampanjoillaan ja heitähän on ollut lasten tarhoissakin. Raiskauksissa on esitetty rangastusasteikon nostamista, mutta valitettavasti yläpäästä ja kaikkihan tietävät oikeusasteiden hingun niihin yläpään asteikkoihin. Eihän niitä käytetä kun veropetosjutuissa ja nuuskan salakuljetuksissa. Alarajan rangaistuksia on korotettava, että viestitetään teon olevan rikos eikä mikään päähän silottelu.

Oletettavasti Oulun poliisilla on kaikki tekijät jo kiinni vaikka ainakin yksi pääsi livahtamaan ulkomaille, kunnes käry kävi. Toivon myös käräjäoikeuden tuomareita kantamaan vastuunsa, että rangaistus tulee ankarana.

Sitten tapahtui nämä pari bussin tietä suistumisyritystä, jotka jo tekona viittaavat terrorismiin. Tosin eräiden tietojen mukaan ovat molemmissa tapauksissa hylsyn saaneita, joten mahdollista on pelkkä turhautumisesta ja mielipahasta aiheutunut teko, jolla kerätään huomiota. Tosin tuohon ei usko Erkkikään, mutta tulipahan puhutuks.

Käpylässä, sitten kopioitiinkin jo Ruotsia eli polttopullo lipsahti kämpään sisään. Asukas pääsi pakenemaan, mutta asunto tuhoutui täysin. Tekijä näyttäisi tuleen Afrikasta tai jostain sieltä päin ja vielä blondannut lettinsä, joka on sanalla sanoen vauvan paskan värinen. Koska tapauksen osapuolet tunsivat toisensa, niin lieneekö kyseessä rikosllisliigan välien selvittely Ruotsin malliin, vaiko henkilökohtaista palstan vihanpitoa.

Strabourgissa taasen ammuskeltiin ja ainakin kolmen ihmisen kotiin ei joulu tänä vuonna tule. Tapauksessa on samoja, kummallisia piirteitä, kuin aikaisemmissakin eli tekijä on ollut seurantalistalla, mutta siitä huolimatta nämä tyypit tuntuvat olevan pari askelta edellä virkavaltaa ja tavallinen kansa kärsii.

Itse olen Tankan kannalla eli saareen ja vahva linnoitus, johon tulijat laitetaan, kunnes on selvitetty ketä ne oikeasti on. Tulihan tuo Turun tyyppikin väärillä henkkareilla, joten tämän ei pitäisi enää ylittää uutiskynnystä. Toinen slooshi niille, jotka ovat saaneet hylsyn ja saavat odottaa, kunnes paluulento on järjestetty. Minua on turha syyttää rasistiksi, sillä viimeaikaiset oikeudenpöytäkirjat ovat lähes poikkeuksetta sisältäneet kulttuurin rikkautta.

2 kommenttia:

 1. Kuule Krypta.
  Kyllä sinä olet rasisti, natsi, homokammoinen ja mitä kaikkia arvonimiä laisellesi ihmiselle annetaankaan tuolla suvaitsevaisiaa piireissä. Ja miksikö? No kun sinä sanot totuuden ääneen, niin totta hitossa sinä olet vähintäänkin natsirasisti pahinta laatua. NOT!!
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Huru-ukko!

  Juu, totuutta ei saa sanoa ääneen. Sitä paitsi en ole rasisti vain korkeintaan maltillinen jotain.

  VastaaPoista