Aiheittain

perjantai 8. joulukuuta 2017

Ei selvitty nytkään...

... ilman anarkiaa itsenäisyyspäivästä. Takkulaiset taas kerran pilasivat hienon päivän. Ensin paloi yrittäjän autokalustoa. Tämä siksi, että baari oli 612 porukan jatkopaikka ja ilmeisesti takkulaiset jäivät ilman vip-lippuja.

Sitten nämä tosi kovat partisaanit menivät ja varastivat taloyhtiöiden lippusaloista Suomen liput ja tuikkasivat ne tuleen. Täten on näiden tosi kovien partisaanien lausumaa lainattava eli suora copy paste: "Juhlistimme eilen 6.12.2017 Suomen 100-vuotissyntymäpäivää nuotion äärellä. Rakensimme nuotiomme saloista vapautetuista lipuista ja muutamasta mukaan tarttuneesta banderollista. Ajattelimme näiden olevan hyödyllisempiä tulessa kuin aiemmilla paikoillaan lietsomassa kaduilla isänmaallisuuden tunnetta.

Isänmaallisuus tarkoittaa omistautumista jollekkin valtiolle, mikä on automaattisesti ulossulkevaa kaikkea valtion ulkopuolista kohtaan ja aiheuttaa kilpailutilanteen rajojen eri puolilla olevien ihmisten ja ihmisryhmien välille. Sen sijaan, että vähemmän etuoikeutettuihin luokkiin kuuluvat tuntisivat solidaarisuutta toisiinsa riippumatta maantieteellisestä sijainnista, saa isänmaahehkutus heidät samaistumaan yläluokkaisiin riistäjiinsä ja siten ylläpitämään sortavaa luokka-asetelmaa.

Älkäämme antako sortokoneiston muodostamien ja ylläpitämien rajojen harhauttaa meitä huomaamasta todellisia vihollisiamme, vaan taistelkaamme kokonaisvaltaisesti eriarvoisuutta vastaan!"

Suomen vastarintaliikeen toiminta kiellettiin  oikein oikeuden toimesta, mutta nämä hihhulit saavat jatkaa toimintaansa ja siihen ei kukaan puutu. Nämä tuhoavat yksitystä omaisuutta joka kerran. Kummastuttaa se, että ketään ei saada vastuuseen, mutta taitavat nämä olla samaa kaartia kiakkovieraitten kanssa, jotka saivat 60 € sakot ja summa kertoo, että vastaajat ovat varattomia.

Tuon nuotion äärellä juhlivista ei yksikään taida tehdä töitä ja pahasti epäilen, että tästä tosi kovien partisaanien joukosta puuttuvat myös ne yliopistojen jakkupukukalkkunat, joilla on oma hillotolppa. Toivon hartaasti, että itsenäisyyspäivän juhlinta pysyy Helsingissä ja nämä tosi kovat partisaanit myös. Olisiko muuri mitään rinkula kolmosen ympärille?

3 kommenttia:

 1. Juu, muuri pitää ehdottomasti rakentaa ettei laittomien elatushapatus pääse leviämään muualle. Espoooseen se jo levisi, vaan sehän jää muurin sisäpuolelle.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Näinköhän aidat kehän ympärillä enää auttaisivat. Taitaa olla pitkälti kehien sisällä jo kauan asuneiden aikaansaannosta Zadin sisäiset nykyongelmat. Tosin Zadintaudin leviäminen puhtaampaan Suomeen voisi kyllä hidastua.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Huru-ukko ja Veijo Hoikka!

  Valitettavasti tuollainen käyttätyminen on levinnyt yliopistokaupungeissa luvattoman laajalle. Muistaakseni Tampereella poltettiin Valion autot ja eikös sitä pari linja-autoliikettä ole kokenut saman. Kyllä tämä jo niin järjestäytyneelta alkaa kuulostaa, että jotain olisi tehtävä sen kitkemiseksi.

  VastaaPoista